28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Jador a fost jefuit! A pierdut banii câștigați în ultimul an de zile!

Jador a pierdut toţi banii pe care i-a câştigat într-un an de zile, după ce hoţii i-au clonat cardul şi au cheltuit o sumă imensă, conform stiripesurse.ro.

Cântăreţul Jador a dezvăluit, într-un video postat pe TikTok că i-a fost furată din cont o sumă uriaşă de bani, echivalentul câştigului pe un an de zile.

„Am fost furat! Este vorba despre o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. Mai clar, persoana respectivă a făcut cumpărături şi a mers în vacanţe cu banii mei”, a spus Jador, în filmuleţul de pe TikTok, anunță antena3.ro.

Mai mult, contul manelistului este deschis la o bancă austriacă, Raiffeisen Bank România, iar acesta spune că va schimba banca deoarece, până în acest moment, nu a primit ajutor din partea instituţiei. Nici Poliţia încă nu i-a oferit sprijinul scontat.

Artistul a decis să le povestească fanilor ce i s-a întâmplat, fiind vizibil afectat de pierderea suferită.

„Îmi pare rău că există oameni care nu au bani şi sunt nevoiţi să fure. Dar trebuie să se gândească la faptul că şi oamenii care sunt furaţi muncesc din greu pentru banii câştigaţi”, a încheiat cântăreţul.

Related posts

Lucrările la stația de epurare de la Glina sunt în acest moment la 90%, potrivit anunțului făcut de Nicușor Dan

econtext

Între 26 și 27 august, are loc în premieră a Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din București, Festivalul Strada Armenească

econtext

Rusia monitorizează baza de la Kogălniceanu. De ce se tem oficialii de la Moscova

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix