19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Iarnă-n toată regula în Martie! A nins ca-n povești în multe zone ale țării!

Un număr de trei utilaje pentru deszăpezire au acţionat în cursul nopţii pentru curăţarea carosabilului pe DN 67C, între Novaci şi Rânca, unde ninge, au informat, joi dimineaţa, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, potrivit realitatea.net.

DRDP Craiova a postat pe pagina oficială de Facebook două videoclipuri în care arată cum echipajele instituției lucrează de zor pentru a îndepărta zăpada din zonele afectate de ninsoare.

„Iarna se dă greu dusă de la munte.

Dacă în zonele de câmpie au început lucrări specifice perioadei calde, la munte încă acționăm cu utilaje cu lamă și material antiderapant.
Pe DN 67C, între Novaci și Rânca, au acționat noaptea trecută 3 utilaje de #deszapezire pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță,” informează DRDP Craiova.

Un alt videoclip arată utilajele instituției acționând pe viscol și ninsoare pe DN 7A, în zona localității Obârșia Lotrului.

Related posts

Armata obligatorie revine în România?! Informaţie pentru bărbaţii cu vârsta de peste 18 ani

econtext

Prognoza meteo 21 ianuarie. Vremea rămâne geroasă. Temperaturile scad până la -18 grade Celsius

econtext

Bucăți dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă, descoperite în România. Forțele MApN, în alertă

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More