21.2 C
București
30 septembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Iarnă-n toată regula în Martie! A nins ca-n povești în multe zone ale țării!

Un număr de trei utilaje pentru deszăpezire au acţionat în cursul nopţii pentru curăţarea carosabilului pe DN 67C, între Novaci şi Rânca, unde ninge, au informat, joi dimineaţa, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, potrivit realitatea.net.

DRDP Craiova a postat pe pagina oficială de Facebook două videoclipuri în care arată cum echipajele instituției lucrează de zor pentru a îndepărta zăpada din zonele afectate de ninsoare.

„Iarna se dă greu dusă de la munte.

Dacă în zonele de câmpie au început lucrări specifice perioadei calde, la munte încă acționăm cu utilaje cu lamă și material antiderapant.
Pe DN 67C, între Novaci și Rânca, au acționat noaptea trecută 3 utilaje de #deszapezire pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță,” informează DRDP Craiova.

Un alt videoclip arată utilajele instituției acționând pe viscol și ninsoare pe DN 7A, în zona localității Obârșia Lotrului.

Related posts

Care sunt microzonele din Sectorul 6 al Capitalei unde se face curățenie

econtext

PRAGUL BUNĂSTĂRII: Am ajuns la 68% din nivelul de trai al europeanului mediu

econtext

Comisia Europeană încurajează iresponsabilitatea fiscală. Limitele deficitului bugetar, modificate

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More