20.4 C
București
24 martie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Iarnă-n toată regula în Martie! A nins ca-n povești în multe zone ale țării!

Un număr de trei utilaje pentru deszăpezire au acţionat în cursul nopţii pentru curăţarea carosabilului pe DN 67C, între Novaci şi Rânca, unde ninge, au informat, joi dimineaţa, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, potrivit realitatea.net.

DRDP Craiova a postat pe pagina oficială de Facebook două videoclipuri în care arată cum echipajele instituției lucrează de zor pentru a îndepărta zăpada din zonele afectate de ninsoare.

„Iarna se dă greu dusă de la munte.

Dacă în zonele de câmpie au început lucrări specifice perioadei calde, la munte încă acționăm cu utilaje cu lamă și material antiderapant.
Pe DN 67C, între Novaci și Rânca, au acționat noaptea trecută 3 utilaje de #deszapezire pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță,” informează DRDP Craiova.

Un alt videoclip arată utilajele instituției acționând pe viscol și ninsoare pe DN 7A, în zona localității Obârșia Lotrului.

Related posts

Minodora, destăinuiri la aproape un an de la moartea mamei sale! „Foarte greu mi-a fost să cânt”

Cazaban Emilia

Emily Burghelea a născut și vorbește despre sarcină! „nici nu speram să vină pe lume așa repede”

admin

Ucraina, dezgustată de Macron: Cum să oferim așa ceva unui stat terorist şi ucigaş?

Axinte Dan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More