16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Atac ucrainean cu rachete în Crimeea. Uzina navală a Flotei ruse a Mării Negre, devastată

Atac ucrainean cu rachete în Crimeea. Forțele ucrainene au lansat un atac cu rachete de croazieră asupra uzinei de reparații navale a Flotei ruse a Mării Negre aflată în Crimeea, raportează canalul Telegram al „VChK-OGPU”, apropiat de forțele de securitate rusești.

Potrivit informațiilor furnizate de sursele rusești pagubele au fost provocate la atelierul nr. 1 al „celei de-a 13-a uzine de reparații navale a Flotei Mării Negre” a Ministerului rus al Apărării, situat în Sevastopol.

Atac ucrainean cu rachete în Crimeea. Uzina navală a Flotei ruse a Mării Negre, devastată. Lovitura a fost efectuată în 24 martie 2024 cu rachete de croazieră, deoarece la locul loviturii au fost găsite fragmente de rachete.

În același timp, forțele ucrainene un atac cu drone kamikaze asupra depozitului de petrol Atan LLC din districtul Simferopol.

În urma atacului, la instalație a izbucnit un incendiu, care a cuprins teritoriul depozitului de petrol.

Potrivit unor surse rusești, au luat foc trei rezervoare cu motorină cu un volum total de aproximativ 6.000 de metri cubi.

Ucraina a dezlănțuit iadul asupra navelor de luptă ale lui Putin, după ce a tras 18 rachete asupra orașului, infrastructurii portuare și a Flotei Mării Negre din Sevastopol.

Cel puțin 3 nave în valoare de 500.000.000$ au fost serios avariate în acest atac.

Related posts

Armata rusă încalca comvenția a început să folosească arme chimice în ucraina

econtext

Licitatie la Paris: Un roman a cumparat manuscrisele lui Cioran pentru 405.000 euro

Asaftei Bogdan

Moscova susţine că a doborât 25 de drone ucraine care intenţionau să atace Crimeea

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix