21.2 C
București
30 septembrie 2023
econtext.ro
PIAȚA MUNCII

BILANT DRAMATIC: Criza a dublat numarul somerilor in unele judete. VEZI dimensiunile dezastrului din judetul tau

Cele mai recente semnale de pe piata muncii arata o imbunatatire in privinta angajarilor, dar situatia nu este deloc imbucuratoare daca privim in ansamblu.

Concret, tot mai multi romani sunt dati afara, tot mai multi romani isi pierd slujbele ingrosand numarul somerilor. Astfel, daca vom analiza situatia somajului din ultimii ani, atunci ne confruntam cu un adevarat dezastru.

Econtext va arata cum a evoluat numarul somerilor in ultimii cinci ani, din aprilie 2008, cu cateva luni inaintea crizei, si pana in aprilie 2013. CINCI ANI! Si va prezentam evolutia somajului in toate judetele din tara. Iar cifrele sunt mai mult decat dezastruoase!

Someri

Publicatia Econtext nu este la prima analiza privind piata muncii din Romania. Iata si alte analize importante pe aceasta tema:

 

 

Top

Da, cifrele sunt dezastruoase, Romania traieste o adevarata drama a somajului. Astfel, din cele 42 de judete (41 + Bucuresti), numarul somerilor a urcat in 39 si a scazut doar in 3! Iar cele mai multe cresteri sunt uriase! Cei mai loviti de soarta sunt bistritenii, numarul somerilor din Bistrita-Nasaud urcand cu 123%. Adica mai mult decat dublu!

Avalansa somerilor a ocolit doar trei judete, norocoasele fiind Iasi, Covasna si Caras-Severin. In rest, concedierile au facut prapad in randul romanilor.

http://www.econtext.ro/eveniment–2/social/bilant-dramatic-criza-a-dublat-numarul-somerilor-in-unele-judete-vezi-dimensiunile-dezastrului-din-judetul-tau.html\

 

Related posts

Analiza Econtext. Harta angajatilor din tara noastra – cati angajati sunt in fiecare judet din Romania!

Asaftei Bogdan

Salariile celor 9 judecatori de la Curtea Constitutionala fac cat 1.600 de salarii minime. Vezi cu cat sunt platiti judecatorii de cinci stele ai Romaniei

Asaftei Bogdan

Pensiile speciale ale deputaților și senatorilor au fost eliminate. Parlamentarii au votat azi

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More