30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Ce spun apropiații studentei ucise din Timișoara. Ar fi consumat substanțe interzise

Crimă în Timișoara. Criminalul studentei de la medicină și-a recunoscut fapta, iar apropiații au oferit mai multe detalii despre relația celor doi. Acesta și-a ucis partenera din gelozie. Cei doi aveau o relație de la finalul anului trecut. Victima l-a cunoscut prin intermediul celei mai bune prietene, verișoara asasinului.

De ceva timp, între cei doi apăruseră mai multe neînțelegeri, tânărul fiind extrem de gelos. Vineri, după ce au terminat cursurile la facultate, fata i-a spus că vrea să se despartă de el. S-au certat, s-au îmbrâncit iar într-un moment de furie, Mirel a atacat-o cu un cuțit de mai multe ori.

Crimă în Timișoara. Ar fi consumat substanțe interzise. Imediat după crima comisă cu sânge rece, tânărul de 23 de ani şi-a abandonat iubita într-o baltă de sânge, a închis-o în dormitor, iar apoi a părăsit apartamentul fără pic de remușcare.Tânărul era student la medicină dar şi la teologie. O femeie a spus că acesta ar fi consumat substanțe interzise.

Timișoara

„Înseamnă că nu era normal, clar nu, sau o fi consumat substanțe”, spune o femeie.

Ce spune mătușa stundetei ucise

Mătușa victimei a declarat că Andreea era o fată foarte frumoasă și mereu cu zâmbetul pe buze. Ea a mai spus că tânăra avea doar 10 pe linie și că era un exemplu pentru multe persoane. „N-am cuvinte să vorbesc. Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Îmi pare rău. Mă copleșește durerea, n-am cuvinte să spun. A fost o fată exemplu la liceu, peste tot oriunde a mers, un exemplu pentru toată societatea asta, avea numai zece pe linie”, a spus mătușa Andreei în lacrimi.

Era apreciată de colegi și profesori

Verișorul studentei a declarat că aceasta era o fată foarte educată și apreciată de colegi și de profesori. El a spus că se vedeau aproape în fiecare weekend și că era mândru de ea.

„O vedeam când venea pe acasă în weekend, că venea de fiecare dată, dar acum nu a mai venit. Mereu a fost acolo când aveai nevoie, a fost o elevă de zece, foarte bine educată și apreciată de colegi, de profesori”, a mărturisit și verișorul Andreei pentru A3.

Related posts

Cenzura, noua libertate. Cum sunt răpite vocea și identitatea pentru o lume mai bună

econtext

Top 4 avantaje secrete ale bonusurilor de cazino

econtext

UE și NATO, din care fac parte România, ar putea trimite trupe în Ucraina. Ce lider a spus asta?

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix