33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Vremea azi, 24 martie. Se răcește în cea mai mare parte a țării. Zonele în care vor predomina ninsorile

Vremea azi, 24 martie se răcește în vestul, nordul și centrul țării. Maximele pleacă de la 8 grade în Transilvania și în Bucovina și vor ajunge la 22 de grade în Muntenia.

În sud-estul țării predomină vremea frumoasă, dar în rest se adună norii, vor fi averse, descărcări electrice, iar la munte treptat vor predomina ninsorile.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici atmosfera se menține însorită, norii apar doar trecător și vântul vă avea intensificări. Se face mai cald decât ieri și după prânz se vor atinge 21 de grade la Călărași și 16 grade la Constanța.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, vor fi multe perioade cu soare pe parcursul zilei, dar se mai adună norii și o să plouă sporadic. Vântul vă ajunge la viteze de 55 de km/h, iar temperaturile rămân ridicate.

În nordul Moldovei și în Bucovina, vremea va fi schimbătoare, din când în când o să plouă, iar temperaturile se vor situa între 8 și 20 de grade Celsius. La noapte minimele ajung la pragul înghețului.

În nordul Transilvaniei și prin Maramureș, se mai răcorește și la amiază vor fi cel mult 12 grade. Se mai adună norii, mai vin câteva ploi, iar în zonele de munte o să cadă lapoviță.

În vestul țării, o să plouă în Crișana și în Banat. Apare puțin și soarele printre nori și se răcește semnificativ. Ieri la Timișoara au fost 20 de grade, dar astăzi vor fi cel mult 10 grade Celsius.

În Transilvania se răcește în vestul provinciei. Ploile apar în multe zone, la munte o să cadă lapoviță, dar treptat vor predomina ninsorile. Vântul vă agită atmosfera și la amiază se ating 15-16 grade.

În Oltenia, temperaturile scad în regiunile vestice și în cele nordice, dar în rest se încălzește și amiaza ne aduce maxime de 18-20 de grade – valori mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată. O să plouă în cea mai mare parte a provinciei, dar vedem și soarele din când în când.

În sudul țării, predomină vremea frumoasă, dar mai vin și câteva ploi în nordul Munteniei. Vântul va crește în intensitate, iar temperaturile mai ridicate decât ieri, se opresc la 22 de grade.

Vremea în București

În București, astăzi se face mai cald și după prânz se vor înregistra 22 de grade. Atmosfera va fi însorită și vântul va crește în intensitate. La noapte vor fi averse și minima coboară la 6 grade.

Vremea la munte

La munte, se răcește, vin precipitații mixte, iar vântul se întețește pe crește și va ajunge la viteze de peste 70-80 km/h. La noapte, o să ningă în Carpații Meridionali și de Curbură și se va depune strat de zăpadă.

Related posts

Mobilizare militară. Mai multe convoaie militare vor trece prin București și alte cinci județe

econtext

Peste 20 de companii din SUA se pregătesc să investească în România. Din ce domenii sunt

econtext

George Copos, de la aprovizionarea căminelor și cantinelor la om de afaceri. La Revoluție, era pe cai mari

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix