21.2 C
București
30 septembrie 2023
econtext.ro
PIAȚA MUNCII

Comert cu angajatii! O companie ofera angajatilor un bonus de 30 de euro ca sa vina la munca, iar sindicatul le da 60 de euro ca ei sa faca greva

O companie belgiana care produce saltele a decis sa ofere un bonus de 30 de euro angajatilor care vor veni la lucru pe data de 30 ianuarie, zi in care este prevazuta o greva generala in Belgia. In acelasi timp insa, a aparut o contraoferta mai avantajoasa.

Astfel, un sindicat a decis sa ofere o prima dubla, de 60 de euro, salariatilor care vor participa la greva, informeaza presa internationala.

Companie – sindicat

Compania belgiana Veldeman Bedding a afirmat ca a decis sa ofere aceasta prima pentru a raspunde comenzilor externe. Dupa ce a facut aceasta oferta, numarul muncitorilor care si-au exprimat intentia de a participa la greva a scazut la circa 20, de la 50. Numarul total al angajatilor companiei este de 150 de persoane.

In contrapartida, sindicatul socialist FGTB a decis sa faca o oferta mai avantajoasa, de 60 de euro, pentru salariatii din aceasta companie, care vor participa la greva generala.

Cele mai mari confederatii sindicale din Belgia vor declansa o greva generala in data de 30 ianuarie, pentru a protesta fata de politica de austeritate a guvernului.

https://econtext.ro/industrie/textila/comert-cu-angajatii-o-companie-ofera-angajatilor-un-bonus-de-30-de-euro-ca-sa-vina-la-munca-iar-sindicatul-le-da-60-de-euro-ca-ei-sa-faca-greva.html

Related posts

Pensiile speciale cresc într-un ritm amețitor. Pragul pe care l-au atins în luna iunie

econtext

CORONAVIRUS ROMANIA. Un milion de români ar putea intra în șomaj tehnic

Avramescu Radu

Patru probleme de care te poti izbi daca pleci la munca in strainatate

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More