19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

O ucraineancă a fost arestată în cazul unei tentative de asasinarea a președintelui Volodimir Zelenski

O ucraineancă a fost reținută de Serviciul de Securitate al Ucrainei în legătură cu un aparent complot de atac asupra președintelui Volodimir Zelenski, a anunțat luni serviciul.

O ucraineancă urma să transmită forțelor rusești informații despre locul în care se află Zelenski

O ucraineancă, care este din Mikolaiv, dar al cărei nume nu a fost făcut public, a fost interogată, au declarat oficialii. Ea ar fi făcut parte dintr-un complot menit să-l asasineze pe Zelenski în timpul vizitei sale de săptămâna trecută la Mikolaiv, un oraș din sud-estul țării aflat în apropierea frontului, au declarat oficialii, citați de ABC News.

Femeia ar fi plănuit să transmită forțelor rusești informații despre locația lui Zelenski, inclusiv despre anumite locuri din regiunea Mikolaiv pe care președintele le vizita.

Rușii ar fi ordonat apoi o lovitură aeriană pentru a-l asasina, au susținut oficialii ucraineni.

Related posts

Iubita lui Vladimir Putin, surprinsă în public, alături de liderul de la Kremlin

econtext

Cutremur puternic de 5,7 grade! Unde a avut loc seismul

econtext

Rusia susține că știe cum va sabota Ucraina cea mai mare centrală nucleară din Europa. Scenariul Kremlinului

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix