30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

OPT LUNI DE GUVERNARE USL: scumpiri record, someri tot mai multi, iar economia de abia mai respira. VEZI ce promisiuni au fost uitate de USL dupa castigarea alegerilor

Astazi se implinesc opt luni de cand USL se afla la carma tarii, prin doua guverne putin diferite.

Primul guvern USL s-a nascut pe data de 7 mai 2012, fiind urmat de un al doilea, la putin timp dupa alegerile parlamentare.

Unde e mierea?

Din nefericire, nu au fost opt luni de bun augur pentru economia tarii, cauzele fiind criza externa, dar si erorile si lipsa de actiune a guvernantilor social-liberali.

In ciuda furibundei campanii propagandistice, guvernul Victor Ponta a facut prea putine lucruri pentru tara.

Econtext va prezinta un bilant privind guvernarea USL din aceasta perioada de opt luni.

Dupa cum v-ati obisnuit deja, vom arata care au fost activitatile principale atat ale guvernului, cat si ale guvernantilor USL, dar si implicatiile acestor actiuni.

Trei paliere

Astfel, va prezentam activitatile guvernantilor USL pe trei paliere: 1. masuri anuntate (promisiuni), dar neindeplinite, 2. actiuni realizate de catre guvernarea sau/si guvernantii USL si 3. implicatii ale actiunilor realizate de guvernarea USL.

Practic, avem in vedere intreaga guvernare USL (Guvern, Parlament, membrii partidelor, autoritatile locale, etc.).

Publicatia Econtext nu este la prima analiza privind activitatea celor care conduc Romania. Puteti citi aici si alte analize importante asupra acestei tematici:

Guvernul Ponta

 

TINERI SI BOGATI! TOPUL celor mai instariti ministri din noul guvern Victor Ponta

 

Restauratie sau eliminarea incompetentilor? Ponta a ciuruit doi directori pe zi de cand a fost numit premier. Vezi lista celor demisi

 

GUVERNUL PONTA, cel mai slab din ultimii ani? Vezi ce trage in JOS guvernarea Ponta – USL

 

Guvernare slaba

In total, am realizat o lista cu 112 actiuni capitale luate sau generate de guvernarea social-liberala. Iar cifrele arata cat de dezastruoasa a fost aceasta guvernare pana in prezent!

Din cele 112 de masuri si promisiuni, doar 9 au impact pozitiv pentru romani, tot atatea au efecte incerte (au implicatii atat pozitive, cat si negative, neexistand un verdict final asupra ponderii acestora), iar 94 au impact negativ pentru romani si pentru tara!

Chiar daca se lauda cu multe masuri pozitive, ce ar fi readus bunastarea in casele noastre, adevarul este cu totul altul.

Mai mult, unele lucruri promise de USL pe cand activa in opozitie sau in timpul campaniei electorale, au fost imediat spulberate dupa castigarea alegerilor.

Un exemplu clar este taxa auto: ea nu a fost eliminata de catre guvern, ci inlocuita cu un timbru de mediu! Aceeasi Marie cu alta palarie!

 

 

DAR iata LISTA cu toate cele 112 de masuri, promisiuni si efecte ale guvernarii USL din aceste OPT luni:

 

 

 

 

 

https://econtext.ro/eveniment–2/politic/opt-luni-de-guvernare-usl-scumpiri-record-someri-tot-mai-multi-iar-economia-de-abia-mai-respira-vezi-ce-promisiuni-au-fost-uitate-de-usl-dupa-castigarea-alegerilor.html

Related posts

O NOUA LOVITURA pentru trenurile romanesti: iata cum se va scufunda CFR! Vezi cine va da lovitura decisiva

Asaftei Bogdan

Premierul Poloniei, lovitură de grație lui Putin. Cere sancționarea produselor agricole din Rusia

econtext

Realegerea lui Trump, coșmar pentru Europa. Vrea ieșirea SUA din NATO. Ce planuri are cu Rusia

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix