28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Rusia convoacă Consiliul de Securitate ONU. „Trupe franceze în Ucraina duc la război mondial”

Rusia convoacă Consiliul de Securitate ONU. „Trupe franceze în Ucraina înseamnă război mondial”. Rusia solicită reuniunea Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre amenințările lui Emmanuel Macron de a trimite trupe în Ucraina.

Rusia convoacă Consiliul de Securitate ONU. „Trupe străine în Ucraina înseamnă război mondial”, a declarat reprezentantul permanent adjunct al Rusiei la Consiliul de Securitate al ONU, Dmitri Polianski.

Acesta a solicitat mai multe detalii despre inițiativa președintelui francez și „astfel de idei pline de începutul celui de-al treilea război mondial”.

Rusia convoacă Consiliul de Securitate ONU. „Tupe străine în Ucraina înseamnă război mondial”
La 27 februarie, Macron a confirmat oferta sa către partenerii NATO de a trimite trupe în Ucraina. El a adăugat însă că un consens oficial pentru trimiterea de trupe terestre „nu a fost stabilit încă, dar nimic nu poate fi exclus”.

Mai târziu, el a spus că Franța va trimite soldați dacă Rusia va muta frontul spre Kiev sau Odesa.

Front Ukrainian a postat un răspuns inedit al francezilor pentru Putin, înregistrat în Gare SNCF de Nimes, imaginile arătând un tren plin de tehnică militară.

Polianski a susținut la o ședință ONU că este la fel de important ca Germania să clarifice discuțiile scurse între ofițerii forțelor aeriene despre furnizarea de rachete Taurus Ucrainei, precum și despre rapoartele din presă că Agenția Centrală de Informații a SUA (CIA) a desfășurat o rețea de spionaj în Ucraina, în apropiere de granița cu Rusia, potrivit Anadolu.

„Ar fi interesant să auzim un comentariu în legătură cu o conversație scursă în presă în care oficiali militari germani de rang înalt au vorbit despre cum să-i ajute pe ucraineni să distrugă Podul Kerci din Crimeea și să lovească adânc în teritoriul Rusiei”, a spus el.

The New York Times a scris că, în ultimii opt ani, CIA a instruit și echipat ofițerii de informații ai Kievului în buncăre subterane, dintre care unele sunt îngropate adânc în pădurile Ucrainei.

Ucraina? Și-a luat submarine și 800 rachete

Întrebat despre bombardarea Odesei, Polianski a spus că ținta Rusiei a fost un atelier pentru asamblarea dronelor navale din piese livrate de Marea Britanie.

Presa greacă a scris că o explozie în portul Odesa de la Marea Neagră s-a produs cu puțin timp înainte ca președintele ucrainean Volodimir Zelenski și premierul grec Kiriakos Mitsotakis să se întâlnească și în vecinătatea locului unde se aflau aceștia.

„Dacă unii dintre voi speră în inima voastră să scape în acest fel de liderul regimului de la Kiev, atunci vă pot dezamăgi, acest lucru nu face parte din planurile noastre”, a spus el.

În Ucraina există luptători străini în Legiunea Internațională, după cum și Moscova recurge la mercenari străini.

De asemenea există specialiști francezi, britanici și alții care acordă instructaj pentru sistemele de luptă originare în țările lor.

Related posts

Șefii Hamas sunt în Moscova. Rusia a confirmat informația

econtext

Fostul premier israelian: Netanyahu a fost informat despre atacul Hamas de la 7 octombrie

econtext

CATI ROMANI mananca la cantinele de ajutor social. VEZI cati sarmani sunt in fiecare judet

Asaftei Bogdan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix