10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Astăzi se face curățenie în Sectorul 2, pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul către Bucur Obor

PS2 aduce la cunoștință faptul că joi va avea loc o acțiune de curățenie în Sectorul 2 al Bucureștiului. De această dată, zona vizată este Calea Moșilor, între intersecția cu Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul de mers către Bucur Obor. Pentru buna desfășurare a acestei operațiuni, conducătorii auto sunt îndemnați să nu parcheze vehiculele în această zonă în ziua menționată.

Curățăm în profunzime carosabilul și trotuarele din Sectorul 2, transmite PS2 într-o postare pe pagina de Facebook.

Primăria Sectorului 2 dorește să informeze cetățenii că joi, pe data de 14 septembrie 2023, între orele 10:00 și 17:00, se va desfășura o acțiune de curățenie generală pe Calea Moșilor, între intersecția cu Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul de mers către Bucur Obor. Aceasta este a doua astfel de operațiune în ultimele două săptămâni, prima având loc pe data de 31 august 2023, când s-a curățat Calea Moșilor în același segment, dar pe sensul de mers către Bd. Carol I.

Echipele angrenate în această inițiativă vor utiliza echipamente mecanizate, inclusiv utilaje speciale, pentru a efectua curățenia pe carosabil până la bordură. Totodată, trotuarele vor fi curățate, motiv pentru care Primăria Sectorului 2 solicită tuturor locuitorilor din zonă să nu lase vehiculele parcate în această perioadă pentru a permite buna desfășurare a operațiunii de curățenie.

La fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil, declară PS2.

Primăria Sectorului 2 le solicită cetățenilor să distribuie acest anunț în mod activ pentru a asigura că informația ajunge la cât mai mulți șoferi care parchează în zona Calea Moșilor, între intersecția cu Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul de mers către Bucur Obor.

În situația în care șoferii nu vor respecta cerința anunțată de către PS2 și vor lăsa mașinile în zonă, este important să fie conștienți că riscă să primească amenzi.

În săptămânile anterioare, echipele Primăriei Sectorului 2 au efectuat operațiuni de curățenie pe următoarele artere cu trafic intens:

  • Șoseaua Pantelimon;
  • Șoseaua Ștefan cel Mare;
  • Șoseaua Mihai Bravu;
  • Bulevardul Lacul Tei;
  • Bulevardul Basarabia;
  • Bulevardul Carol I;
  • Bulevardul Pache Protopopescu.

Related posts

Elena Mateescu anunţă că nu scăpăm de iarnă. Ger de crapă pietrele în weekend!

econtext

Hackerii nord-coreeni au spart serverele unui mare producător rusesc de rachete

econtext

Încep lucrările de modernizare și reabilitare a 8 străzi din Sectorul 2 al Capitalei

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More