16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Blindate Bradley, în tranzit prin România. Vehicul folosit de Ucraina în lupta contra Rusiei

Blindate ce par a fi Bradley fabricate de SUA au fost surprinse în tranzit prin România. Vehiculul militar este foarte folosit de Ucraina în lupta contra Rusiei. Filmul a fost realizat de un amator, în apropiere de Pitești.

O coloană de blindate Bradley a fost filmată în apropiere de Pitești. Filmarea este în România, aspect confirmat de faptul că una din firmele transportatoare este românească.

Un român a surprins o coloană de camioane care transporta mai multe vehicule de luptă Bradley. Filmarea este lângă Pitești, în apropierea Autostrăzii. Autenticitatea este dovedită de faptul că una din firmele care transportă vehiculele este românească: BTP Gold.

Zelenski mulțumește pentru Bradley

Bradley Fighting Vehicle este o platformă de vehicule blindate de luptă pe șenile din Statele Unite, produsă de BAE Systems Land & Armaments, fosta United Defense. Ele au fost livrate Ucrainei în ianuarie 2023.

„Pentru prima dată vom primi vehicule blindate Bradley; este exact ceea ce este nevoie”, a spus preşedintele Zelenski, mulţumindu-i preşedintelui american Joe Biden şi Congresului SUA. Volodimir Zelenski a adăugat că anunţul oficial a demonstrat că vizita sa la Washington din decembrie a produs rezultate concrete.

Au fost construite 6.700 de astfel de vehicule la un preț de 3 milioane de dolari.

Vehiculele de luptă Bradley sunt foarte eficiente în Ucraina punându-i pe ruși pe fugă.

România, în febra militară

Aflată în vecinătatea Ucrainei, România desfășoară o febrilă „activitate militară” în aceste zile 

În urmă cu o săptămână Armata a deplasat 32 de vehicule militare la 100 de km de granița cu Ucraina. Unele sunt camioane de luptă, altele au atașat o remorcă pentru lansatoare de rachete românești MLRS APR-40. Armata a răspuns, în exclusivitate pentru Newsweek România, că armamentul a fost deplasat pentru un exercițiu militar. Detalii în LINK-ul de mai jos.

În urmă cu două zile, România a fost străbătută de zeci de blindate care aparțin Bulgariei, care le trimitea în Ucraina. Totul a apărut într-un clip video filmat de un amator.

Armata a spus, că „în imaginile la care faceţi referire este o garnitură de tren cu tehnică militară care nu aparţine MApN şi care s-a aflat în tranzit pe teritoriul României.

Related posts

Piedone, în război cu „mafioții” de la Realitatea Plus

econtext

O nouă dronă rusească a căzut pe teritoriul României. A format un crater de 1,5 metri

econtext

Ciclon polar peste România. Temperaturile scad brusc și vine ger năprasnic

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix