23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Bucureștenii din Sectorul 6 se vor putea relaxa pe șezlongurile care urmează să fie amplasate în Parcurile Crângași și Drumul Taberei

Locuitorii din Sectorul 6 al Bucureștiului vor avea ocazia să se relaxeze pe șezlongurile amplasate în Parcurile Crângași și Drumul Taberei. Aceste șezlonguri sunt fabricate de angajații ADPDU Sector 6. Primăria Sectorului 6 a postat mai multe fotografii pe pagina lor de Facebook, care prezintă procesul de confecționare a șezlongurilor în atelierul ADPDU Sector 6. Reprezentanții autorităților locale au transmis că dorința lor este ca locuitorii să se simtă ca într-o vacanță atunci când se plimbă prin parcuri.

Orașul ca un parc și parcul ca o mare grădină plină de flori, copaci, băncuțe și șezlonguri. Așa vrem să arate tot #Sectorul6 – un loc pe care-l numim acasă, dar în care ne simțim ca în vacanță.

PS6 (Primăria Sectorului 6) a comunicat că vor fi instalate șezlonguri în parcurile din sector. Datorită faptului că acestea sunt produse în atelierul ADPDU Sector 6, costul lor este redus. Un specialist de la Serviciul Dotare Domeniu Public a detaliat procesul pe care îl urmează angajații pentru a fabrica șezlongurile.

Am făcut 15 până acum. Sudăm, tăiem lemnul, îl montăm, vopsim… totul de la zero. Confecționarea unui șezlong durează o oră – o oră și jumătate.

Primăria a informat că în săptămâna viitoare vor fi amplasate 10 șezlonguri în Parcul Crângași. Dintre acestea, 5 șezlonguri vor fi mutate ulterior în Parcul Drumul Taberei, după ce gazonul pe care erau amplasate inițial se va regenera.

În plus, în atelierul respectiv se produc și băncuțe și stâlpișori, iar lucrurile deteriorate sunt reparate.

Pe lângă aceste șezlonguri, noi confecționăm băncuțe de toate felurile, pe care le vedeți în tot sectorul, facem stâlpișori pentru delimitare, să nu mai intre mașinile pe trotuar, dar și reparăm tot ce se strică fie în atelier, fie direct pe teren. Cele mai vandalizate sunt coșurile de gunoi, băncile și aparatele de joacă.

Related posts

Unul dintre cele mai mari festivaluri din Japonia, Tenjin Matsuri, va avea loc în premieră în Europa, la București pe scena Teatrului Național „I.L. Caragiale”

econtext

Ionuț Doldurea – fiul primarului din Caracal – și Cosmin Stângă, patronii firmei Flagas SRL, au fost arestaţi

econtext

PAS și Maia Sandu conduc în sondaje, dar nu au suficient să câștige

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix