21.2 C
București
30 septembrie 2023
econtext.ro
BANII NOȘTRI

Cel mai slab leu din ISTORIA ROMÂNIEI. Tensiunile politice aruncă EURO în aer

Tensiunile politice declanșate de votul controversat în Parlament al codului de procedură penală, urmat de protestele masive din Capitală și în țară, au urcat cursul valutar la un nou maxim istoric.

Tensiunile politice declanșate de votul controversat în Parlament a codului de procedură penală, urmate de proteste masive în Capitală și în țară, au urcat cursul valutar la un nou maxim istoric.

BNR a anunțat joi 21 iunie un nou curs maxim istoric la EURO. Moneda europeană a urcat la valoarea de 4,6695 lei, peste anteriorul record de 4,6679 lei, atins în 23 ianuarie 2018.

Pe piața interbancară moneda europeană urcase în prima parte a zilei dincolo de 4,68 lei.

Și dolarul s-a apreciat semnificativ la cursul oficial anunțat joi de BNR: moneda americană a crescut cu 0,42% până la cotația de 4,0518 lei/dolar.

Nici francul elvețian nu a scăpat neatins de furtuna de pe piața valutară: francul a ajuns la valoarea de 4,0627 lei, peste cotața de miercuri de 4,04 lei/franc.

Related posts

Recesiunea a mutilat piata muncii! Cati angajati au fost concediati din fiecare sector al economiei in recesiune

Asaftei Bogdan

Analiza tehnica: Programul USL ar genera o pierdere de 1,3 miliarde de euro. Intoarce bugetul cu cinci ani in urma!

Asaftei Bogdan

Cat castiga prim-ministrii din statele Uniunii Europene! Emil Boc are cel mai mic salariu dintre toti premierii europeni

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More