33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

ING atacă în forţă segmentul finanţărilor pe card – 12 rate fără dobândă la orice

ING Bank România, a şaptea cea mai mare bancă din sistem după active la jumătatea lui 2014, atacă în forţă un segment pe care l-a ignorat în totalitate până acum, cel al finanţărilor în rate fără dobândă la comercianţi. Astfel, pentru a se lupta cu şanse reale cu cei care domină în prezent această piaţa şi care şi-au construit timp de mulţi ani parteneriate cu principalii comercianţi din România, ING propune o ofertă-şoc: 12 rate fără dobândă la oricare comerciant din lume.

Spre deosebire de principalii jucători de pe piaţa cardurilor de credite cu oferte de rate fără dobândă, ING se adresează doar celor cu salarii peste medie, mai exact celor care au venituri de peste 1.500 lei (la finele lunii august, câştigul salarial mediu net pe economie era de 1.683 lei, potrivit INS). Ceilalţi jucători se adresează şi celor cu venituri sub medie.

Principali jucători pe piaţa cardurilor de credit pentru cumpărături avantajoase (în rate cu dobândă zero) sunt Credit Europe cu Card Avantaj şi Garanti Bank cu Bonus Card, urmaţi la oarecare distanţă ca avantaje şi reţea de magazine partenere de Banca Transilvania cu Star Forte, Bancpost cu American Express, Raiffeien cu Multishop, BCR cu Card de Credit Bun de Plată etc.

Oferta ING vine cu acordarea unei linii de credit pe card de până la 3 salarii lunare nete, în limita a 35.000 lei.

ING şi concurenţa

Principalul avantaj al cardului ING constă în faptul că beneficiezi de defalcarea cumpărăturilor în 12 rate fără dobândă indiferent de comerciant, nefiind limitat de o reţea de magazine partenere.

Singurele bănci din piaţă care mai oferă finanţări rate fără dobândă indiferent de comerciant sunt Millennium (cumpărată de OTP), OTP şi Banca Românească.

Pentru cumpărături de valoare mai mare, care ar necesita plata în 24 sau 36 de rate, ING spune că practică o dobândă de 12%, dar la un calcul pentru un credit de 5.000 lei pe 1 an, DAE este de 27%. Emiterea cardului costă 35 lei, iar taxa anuală de administrare a cardului este tot de 35 lei.

În paralel cu oferta ING, Credite Europe derulează o campanie extrem de atractivă în parteneriat cu Media Galaxy. Până pe 15 ianuarie, cine aplică pentru prima oară pentru Card Avantaj va beneficia de un bonus de 200 lei (la cumpărături de peste 1.200 lei) precum şi de 15 rate fără dobândă.

 

http://econtext.ro/bani-si-afaceri/ing-ataca-forta-segmentul-finantarilor-pe-card-12-rate-fara-dobanda-la-orice.html

 

Related posts

O NOUA LOVITURA pentru trenurile romanesti: iata cum se va scufunda CFR! Vezi cine va da lovitura decisiva

Asaftei Bogdan

Erdogan anunță că nu mai vorbește cu Netanyahu: „L-am șters și l-am aruncat! Nu mai este cineva cu care putem vorbi”

econtext

Rușii, ținuți la distanță de Harkov. Moscova nu a trimis întăriri

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix