26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Momentul în care rebelii ruși anti-Putin distrug un lansator de rachete rusesc de 5.000.000 $

Momentul în care rebelii ruși anti-Putin distrug un lansator de rachete rusesc de 5.000.000 $. Dronele rebelilor anti-Putin au atacat un sistem de rachete Grad MLRS, după care o rachetă din sistem a coborât și a străpuns cabina de pilotaj.

Momentul în care rebelii ruși anti-Putin distrug un lansator de rachete rusesc de 5.000.000 $. Dronele rebelilor anti-Putin au atacat un sistem de rachete Grad MLRS, după care o rachetă din sistem a coborât și a străpuns cabina de pilotaj, în care erau soldații armatei ruse.

Sursele Kyiv Post din serviciile de informații ucrainene au oferit un videoclip exclusiv, care arată cum o dronă a protestatarilor ruși anti-Putin distruge mai întâi un sistem de rachete cu lansare multiplă (MLRS).

Momentul în care rebelii ruși anti-Putin distrug un lansator de rachete rusesc de 5.000.000 $

Apoi, o rachetă din sistem a coborât și a străpuns cabina în care se aflau soldații armatei ruse. Se pare că echipajul rus a fost ucis. Sursa a declarat că atacul a avut loc marți, 12 martie, lângă Graivopona, în Regiunea Belgorod, din Rusia.

„Astăzi a fost prins Grad”, a spus sursa din serviciile speciale, în mod evident referindu-se la distrugerea unei rachete de tip Grad. „Au distrus Gradl-ul rusesc și, în timp ce ardea, s-au autoexplodat spontan, în propria lor cabină”.

Sistemele de lansare multiplă de rachete (MLRS) sunt o componentă importantă a artileriei. Incendiul de la astfel de sisteme distruge atât militarii, cât și echipamentul.

Voluntarii ruși care luptă pentru Ucraina anunţaseră că au lansat un atac transfrontalier, în Regiunile Belgorod și Kursk, din Rusia

Related posts

Casa Albă: Retragerea trupelor ucrainene din Avdiivka, dovadă a „costului inacţiunii“ Congresului

econtext

Negocieri în curs de desfășurare pentru un armistițiu de trei zile în Gaza și pentru eliberarea unor ostatici ai Hamas

econtext

ONU va vota marți pentru încetarea focului în Gaza, dar SUA se opun

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix