23.9 C
București
24 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

PONTA, MAI RAU DECAT BOC? TOPUL noilor taxe introduse de guvernul Ponta. VEZI cu cat vor fi impozitate casa, masina, berea, pamantul, gazele, sanatatea

Cand Emil Boc si PDL guvernau Romania, Victor Ponta, actualul premier, impreuna cu restul companiei USL-iste, strigau sus si tare impotriva oricaror cresteri de taxe, impotriva concedierilor si a altor ‘abuzuri’ efectuate de guvernanti impotriva populatiei.

Boc versus Ponta

Mai mult, supralicitand, promisiunile curgeau in cascade, astfel incat, odata USL-ul ajuns la guvernare, am fi vazut numai miere si lapte pentru populatie.

Din nefericire, realitatea este cu totul diferita, iar Victor Ponta s-a dovedit mai rau decat Emil Boc.

Cu mult mai rau! Macar Emil Boc a prezentat realistic situatia economica a Romaniei, nu a venit cu promisiuni exorbitante doar pentru a castiga capital politic. Macar a fost cinstit cu romanii chiar daca a luat masuri nepopulare!

Taxe, taxe, taxe

Da, de la alegerile parlamentare si pana in prezent, noul guvern a introdus mai multe taxe decat a facut-o Boc in ani buni de guvernare.

Iar Econtext va prezinta un top cu 13 decizii luate de guvernul Ponta ce cresc povara asupra firmelor si populatiei.

Practic, un top al noilor taxe introduse de guvernul Ponta, la care am adaugat si alte cateva masuri nepopulare. Iar majoritatea acestor masuri au fost decise intr-o singura luna, de la inceputul anului si pana in prezent.

Noua guvernare

Publicatia Econtext nu este la prima analiza asupra actualei guvernari. Iata si alte analize asupra ‘uriaselor performante’ reusite de noii nostri alesi:

 

OPT LUNI DE GUVERNARE USL: scumpiri record, someri tot mai multi, iar economia de abia mai respira. VEZI ce promisiuni au fost uitate de USL dupa castigarea alegerilor

Guvernul Victor Ponta, pericol public pentru leu! Vezi care au fost cele mai DAUNATOARE guverne pentru cursul de schimb

Care ministri au mai multe case: cei din Guvernul Razvan Ungureanu sau cei din fostul Guvern Emil Boc? Topul celor mai instariti ministri din ultimele guverne

 

Companii si populatie

Anul acesta USL a debutat cu introducerea multor impozite noi sau cu extinderea aplicarii unor impozite (asa-zisa largire a bazei de impozitare) intr-o tara deja supraimpozitata.

Printre cele mai dure masuri de acest gen se numara impozitarea suplimentara a companiilor energetice (taxa Robin Hood), alaturi de impozitarea fermierilor si devansarea accizelor.

Toate acestea vor genera scumpiri noi, intr-un an deja bantuit de alte scumpiri. Iar toate acestea se vor revarsa, finalmente, tot asupra buzunarului nostru.

De asemenea, fiori negri vor veni si de la concedierile preconizate in companiile de stat cu pierderi, dar si de la alte astfel de decizii luate de guvern in aceste momente!

 

Dar IATA topul taxelor introduse de noul Guvern si care vor ingenunchea populatia si companiile:

 

 

 

 

 

 

 

http://www.econtext.ro/eveniment–2/politic/ponta-mai-rau-decat-boc-topul-noilor-taxe-introduse-de-guvernul-ponta-vezi-cu-cat-vor-fi-impozitate-casa-masina-berea-pamantul-gazele-sanatatea.html

Related posts

Fostul premier israelian: Netanyahu a fost informat despre atacul Hamas de la 7 octombrie

econtext

Statele Unite vor mai transfera un sistem de rachete Patriot în Ucraina

econtext

Războiul din Ucraina, ziua 595. Zelenski: Rusia ne-a atacat pentru că nu suntem în NATO

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix