33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Revolta ca job part time? Vezi cu cat se plateste ora de protest

 

Mai mult publicatii au prezentat diverse informatii potrivit carora unii din cei care protesteaza in aceste zile in marile orase ale tarii ar fi fost platiti.

Aceste informatii au fost semnalate de mai multe ziare, dar si de persoane diverse pe retele de socializare.

Chiar si un cititor Econtext a declarat ca a fost convocat de catre USL pentru ca, in schimbul unor bani, sa vina la proteste.

Potrivit acestuia, convocarea la proteste ar fi venit din partea Ecaterinei Andronescu, rector al Universitatii Politehnica din Bucuresti, dar si deputat in Parlamentul Romaniei din partea PSD si fost ministru al Educatiei (Vezi “aici declaratia cititorului”:, in cadrul comentariilor).

Plata pe ora

Din unele articole si postari pe retelele de socializare a reiesit faptul ca unul din partidele din opozitie ar plati cu 10 lei ora de proteste. Din alte surse ar reiesi ca unii din participanti ar fi platiti de partide din arcul puterii (vezi Cotidianul).

Subliniem ca nu ne asumam aceste declaratii, ele au fost culese din diferite retele de socializare si publicatii.

Obiectivul nostru este de a cauta adevarul, de a vedea daca astfel de declaratii sunt veridice. Din acest motiv, ii invitam pe toti cititorii sa ne spuna daca au cunostinta de astfel de fapte.

 

 

 

https://econtext.ro/eveniment–2/social/revolta-ca-job-part-time-vezi-cu-cat-se-plateste-ora-de-protest.html

Related posts

O lege nouă perversă

econtext

Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS

econtext

Evgheni Prigojin este în viață?! Anunț de ultimă oră despre liderul Grupului Wagner

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix