19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Prognoza meteo pentru luna iulie. România va fi lichefiată de caniculă, temperaturile ajung la valori record

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna iulie. Temperaturile medii din următoarele patru săptămâni vor fi mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă din an.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna iulie. Vremea o să rămână caniculară în următoarele patru săptămâni, iar temperaturile medii vor fi mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă din an.

Prognoza meteo săptămâna 3 – 10 iulie

Prognoza meteo pentru această săptămână arată că valorile termice vor fi mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă din an în majoritatea regiunilor. Vor fi înregistrate temperaturi caniculare în cea mai mare parte a Munteniei, vestul Dobrogei şi în jumătatea de sud a Moldovei, unde mercurul din termometre va urca până la 36 de grade Celsius în următoarele trei zile.

Sunt așteptate ploi abundente în toată țara începând de joi, 6 iulie. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, sud- vestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 1o – 17 iulie

Temperaturile medii lde a jumătatea lunii iulie vor fi mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă din an, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales, în zonele montane. Excepție fac doar extremitățiile de sud-est ale țării, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Prognoza meteo 17 – 24 iulie

Valorile termice din săptămâna 17 – 24 iulie vor fi mai ridicate față de cele normale pentru acest interval la nivelul întregii țări. În ceea ce privește precipitațiile, vor fi deficiate în regiunile vestice. Regiul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în restul României.

Related posts

Anunț pentru cei care au câini și pisici la bloc! Ar trebui să ceară voie

econtext

Rusia pune bombe ghidate împotriva navelor comerciale în apropiere de coastele României

econtext

România a dat Ucrainei convoaie militare și antrenează piloți pe F-16. De ce neagă Bucureștiul

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix