10.2 C
București
24 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

S-a decis! Trotinetele pentru inchiriat vor fi interzise!

Trotinetele electrice închiriabile din Paris vor fi interzise în urma unui referendum. 90% dintre oameni au votat împotriva acestor servicii, scrie realitatea.net.

Puțin peste 100 de mii de parizieni (dintr-un total de 1,4 milioane cu drept de vot) s-au prezentat în cele 20 de secții amenajate, câte una în fiecare cartier.

Trotinetele electrice aflate în proprietate privată vor putea fi folosite în continuare, dar cele închiriabile vor dispărea din luna septembrie. Asta, în ciuda faptului că Parisul avea deja una dintre cele mai restrictive legislații din lume în această privință. Începând din 2020, numărul de operatori a fost restricționat la trei, viteza maximă a scuterelor a fost limitată la 20 km/oră și a fost interzisă abandonarea lor pe stradă, fiind amenajate locuri de parcare. Operatorii au oferit reglementări suplimentare, inclusiv verificarea vârstei minime a utilizatorilor de 18 ani.

Related posts

Simona Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv contaminat

econtext

România va găzdui peste 200 de cetățeni ucraineni evacuați din Israel

econtext

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor organizează un nou târg de adopții în acest weekend

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More