15.3 C
București
6 iunie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

S-a decis! Trotinetele pentru inchiriat vor fi interzise!

Trotinetele electrice închiriabile din Paris vor fi interzise în urma unui referendum. 90% dintre oameni au votat împotriva acestor servicii, scrie realitatea.net.

Puțin peste 100 de mii de parizieni (dintr-un total de 1,4 milioane cu drept de vot) s-au prezentat în cele 20 de secții amenajate, câte una în fiecare cartier.

Trotinetele electrice aflate în proprietate privată vor putea fi folosite în continuare, dar cele închiriabile vor dispărea din luna septembrie. Asta, în ciuda faptului că Parisul avea deja una dintre cele mai restrictive legislații din lume în această privință. Începând din 2020, numărul de operatori a fost restricționat la trei, viteza maximă a scuterelor a fost limitată la 20 km/oră și a fost interzisă abandonarea lor pe stradă, fiind amenajate locuri de parcare. Operatorii au oferit reglementări suplimentare, inclusiv verificarea vârstei minime a utilizatorilor de 18 ani.

Related posts

Plata la gaze în rate?! ANRE a făcut anunțul!

Avramescu Radu

Afacere în turism la doar 29 de ani! Alexandra Bogatu a vorbit despre aventura în anteprenoriat!

Popescu Dan Cristian

Anunț de ultimă oră al premierului Ciucă! Bani de la guvern pentru români!

Cazaban Emilia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More