10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Somajul din Bucuresti, printre cele mai mici din tara. Vezi cati someri sunt in Capitala

Rata somajului din Bucuresti este printre cele mai reduse din tara. Mai precis, rata somajului din Capitala a fost de doar 2,06% la finele lunii octombrie, conform datelor comunicate miercuri de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti.

Astfel, numarul total al somerilor indemnizati si neindemnizati din Bucuresti se ridica, la sfarsitul lunii octombrie, la 22.335 persoane.

Femei, absolventi

Totalul somerilor indemnizati era de 9.699 dintre care 5.354 erau femei, iar cel al absolventilor indemnizati de 1.349, dintre care 667 – femei. Referitor la somerii neindemnizati, AMOFM precizeaza ca acestia erau in numar de 12.636, dintre care 6.747 – femei.

De la inceputul acestui an, la nivelul Capitalei, au fost incadrati in munca 17.085 someri si 474 absolventi, iar 563 someri au absolvit cursurile de calificare/recalificare organizate de AMOFM. In luna octombrie, 96 persoane au solicitat adeverinte privind venitul minim garantat.

La sfarsitul lunii iunie, rata somajului in Bucuresti a fost de 1,98%, in iulie a ajuns la 2,06%, pentru ca in august sa fie 2,08%, iar in septembrie – 2,05%.

http://www.econtext.ro:80/eveniment–2/social/somajul-din-bucuresti-printre-cele-mai-mici-din-tara-vezi-cati-someri-sunt-in-capitala.html

Related posts

În război cu Facebook, Donald Trump vrea să protejeze TikTok în SUA. În precedentul mandat, voia să-l interzică

econtext

Romanii platesc cel mai mic pret din UE pe gaze naturale. Vezi cat costa gazele naturale in toate statele europene

Asaftei Bogdan

Popularitatea lui Putin, în cădere liberă. Numărul ruşilor care au încredere în el, tot mai mic

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More