21.7 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Stenograme PNL din timpul campaniei! Relu Fenechiu: Sa ne intalnim cu presa noastra, sa le dam teme de atac

O serie de stenogram din timpul sedintelor PNL pentru campania de la referendum au iesit astazi la iveala. Ele arata ca liberalii au planificat o campanie dura de presa si ca se bazeaza pe presa care e de partea lor, potrivit site-ului scribd.com.

Stenogramele sunt din timpul sedintelor care au avut loc in perioada 10-19 iulie.

Teme de atac pentru presa noastra

Seful de campanie, deputatul Relu Fenechiu, spune intr-una din stenograme ca interesul trebuie focusat „pe demitere, fara polemici“. In acest sens, propune o intalnire cu „presa noastra“ pentru stabilirea unui „target“. „Nu vor face emisiuni la comanda. Trebuie sa le dam teme de atac pe golaniile din ministere“, explica Fenechiu.

Relu Fenechiu: Nu trebuie sa fim vagi, trebuie sa dam mesaje dure si concrete si sa-i chemam pe toti sa le dam materiale pentru emisiuni.

Dan Mihalache: Trei mesaje pe zi ar fi in regula: doua de atac si unul pozitiv pentru a constitui antiteza.

Societatea civila si Antena 3

Intr-o alta stenograma, Daniel Chitoiu (actualmente, ministrul Economiei) intreaba pe cine sa cheme din societatea civila la un eveniment organizat de ei, iar un participant la sedinta ii enumera cateva nume: Gica Hagi, Piturca, Dan Bittman, Felicia Filip, Mircea Badea, Radu Tudor, Stelian Tanase, Dinescu, Ciutacu, Malaele, prezentatorii Morar si Buzdugan, Ciutacu, Malaele, Dinescu.

De asemenea, intr-o alta stenograma se afirma ca postul de televiziune Antena 3 trebuie sa ife prezent peste tot si trebuie sa atace incontinu. „Antena 3 trebuie sa fie acolo zilnic, sa transmita mesajele noastre sa fie de atac, nu de aparare“.

Aceste afirmatii apartin deputatului liberal Dan Motreanu.

Raport de 60:40

Intr-o alta stenograma, din din 14 iulie, analistul Bogdan Teodorescu, seful echipei de strategii politice a USL, afirma ca mai este nevoie de 1,7 milioane de voturi, in conditiile in care „in cel mai rau caz raportul este de 60:40“.

O alta spaima a USL-istilor a devenit Mihai Razvan Ungureanu, potrivit stenogramelor. Dupa cum afirma Bogdan Teodorescu, „Mihai Razvan Ungureanu trebuie dat in judecata, trebuie atins, e la 35% incredere“.

https://econtext.ro/eveniment–2/politic/stenograme-pnl-din-timpul-campaniei-relu-fenechiu-sa-ne-intalnim-cu-presa-noastra-sa-le-dam-teme-de-atac.html

Related posts

Polonia, încă un pas spre pregătirea pentru război. Ce îi obligă pe cetățeni

econtext

Președintele Bulgariei a declarat Marea Neagră zonă militară

econtext

Restricţii de trafic în Capitală în weekend şi luni, pentru mai multe evenimente

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix