10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

STRAINII AU MILIARDE de euro in bancile din Romania. VEZI in ce judete si-au plasat grosul banilor

Romania reprezinta o destinatie destul de sigura pentru straini si mai ales pentru banii strainilor, dupa cum reiese dintr-o analiza realizata de Econtext.

Straini

In total, strainii au in Romania depozite bancare de peste 11 miliarde de euro, iar ele sunt raspandite in toate judetele tarii, cu precadere in cateva dintre ele.

Econtext va arata cati bani au strainii in bancile din Romania. Important, este vorba despre depozitele bancare, despre toate tipurile de depozite, in toate valutele (inclusiv lei), dar echivalate in euro.

Datele provin de la Banca Nationala a Romaniei (BNR) si au fost prelucrate de Econtext. Sumele sunt aferente pentru luna aprilie 2013, fiind cele mai recente date.

Banii din banci

Publicatia Econtext nu este la prima analiza privind conturile bancare ce apartin diverselor categorii socale. Iata si alte analize de acest gen:

 

Unde ne depunem banii? Ce dobanzi ofera bancile din statele europene pentru depozitele la termen. TOP european!

ROMANI, nu va scoateti banii din banci! NOUA ANTI-MITURI despre spaima cipriota si cum sa evitam panica sinucigasa

TOPUL EUROPEAN al dobanzilor! Ce dobanzi ofera bancile din statele europene pentru depozitele la termen

Cati bani au romanii in banci. In ce judete sunt romanii cu cele mai mari/mici conturi bancare

Cati bani au europarlamentarii Romaniei! Vezi cati bani au in banci Severin, Stolojan, Vadim, Becali, Laszlo Tokes, Elena Basescu. Top 33!

 

Depozite

In total, strainii au in bancile romanesti suma de 11,65 miliarde euro. Dupa cum e de asteptat, cea mai mare parte din aceasta suma se afla in bancile bucurestene.

Dupa Bucuresti insa, lucrurile se schimba radical. Apar numeroase suprize! Astfel, sunt judete mai mici, dar in care strainii au mai multi bani decat in judetele mari, consacrate. Cum este Aradul, care adaposteste peste 340 milioane euro ce apartin strainilor. Cu multe peste judete mult mai puternice, cum ar fi Brasov, Timis sau Constanta!

Nici partea a doua a clasamentului nu este lipsita de surprize uriase!

http://www.econtext.ro/finante-banci/banci/strainii-au-miliarde-de-euro-in-bancile-din-romania-vezi-in-ce-judete-si-au-plasat-grosul-banilor.html

Related posts

Donald Trump se predă la închisoarea din Fulton. Și-a negociat la sânge condițiile de eliberare

econtext

Moartea lui Prigojin! Vladimir Putin va semna ordinul final: Va fi găsit mort într-o…

econtext

Revoltă în Daghestan. Vladimir Putin, ședință de urgență la Kremlin

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More