16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Ucraina, operațiuni extrem de secrete în Marea Neagră. „Victoria e aproape și va fi explozivă”

Ucraina pregătește operațiuni extrem de secrete în Marea Neagră. „Victoria e aproape și va fi explozivă”. Vasil Maliuk, șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei (SSU), anunță noi operațiuni speciale care vor provoca și mai multe daune Rusiei și va aduce victoria mai aproape.

Ucraina pregătește operațiuni extrem de secrete în Marea Neagră. „Victoria e aproape și va fi explozivă”. Aceste operațiuni includ utilizarea dronelor navale Sea Baby, după cum a dezvăluit șeful SSU, Vasil Maliuk.

35 de drone Sea Baby 2024, de ultimă generație, construite prin donații ale ucrainenilor, sunt pregătite pentru misiuni de luptă pe mare.

Ucraina, operațiuni extrem de secrete în Marea Neagră. „Victoria e aproape și va fi explozivă”
SSU a arătat deja prima dronă din acest lot, numită Avdiiivka, cum vor fi cele pregătite pentru operațiuni noi, extrem de secrete.

„Este clar că serviciul special nu numai că nu dezvăluie planurile sale, dar nici nu ne spune întotdeauna în detaliu rezultatele finale. Dar astăzi, SSU face tot ce poate pentru a aduce victoria Ucrainei mai aproape”, a spus o sursă, potrivit mil.in.ua.

„Lăsați-i pe ruși să aștepte următoarea explozie. Nu ne repetăm ​​niciodată acțiunile, iar dacă Rusia își schimbă undeva apărarea împotriva dronelor noastre maritime, suntem cu un pas înainte. Totul este în timp, veți vedea totul”, a declarat Maliuk, subliniind că dronele navale Sea Baby și Mamai au reușit deja să lovească 11 nave rusești și să deblocheze Marea Neagră.

Prima dronă navală de nouă generație a fost produsă pentru Serviciul de Securitate al Ucrainei. Drona ar viza nu numai instalațiile maritime.

Echipa UNITED24, împreună cu voluntari, instituții financiare și cetățeni obișnuiți, au strâns peste 8 milioane de dolari într-o zi și jumătate pentru a construi încă 35 de drone navale.

Noile drone navale Sea Baby pot fi echipate cu arme, transportă 850 de kilograme de explozibili, pot accelera cu până la 90 km/h și parcurge o distanță de 1000 de kilometri.

SBU a precizat că dronele maritime au fost responsabile pentru scufundarea a 11 nave rusești, precum și pentru aruncarea în aer a podului Kerci din Crimeea, într-un atac în iulie anul trecut.

Related posts

DEFRIŞAREA PĂDURILOR a ajuns la cote groaznice: cât lemn se taie în România. VEZI care sunt dimensiunile reale ale RĂULUI

Asaftei Bogdan

Zelenski cere anchetă internaţională în cazul avionului rusesc doborât

econtext

Armata israeliană îşi creşte numărul trupelor terestre în Fâşia Gaza. „Vom creşte treptat operaţiunile terestre”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix