33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Un cutremur puternic a „măturat” Japonia! S-a produs în apropierea unui oraș de 70.000 de locuitori

Un cutremur puternic a zguduit Japonia, miercuri. Seismul a avut o magnitudine de 6,3 și s-a produs în apropierea unui oraș cu circa 70.000 de locuitori.

Un cutremur cu magnitudinea de moment de 6,3 s-a produs miercuri, la o adâncime de 25,7 kilometri, în sudul Japoniei, potrivit institutului american de geofizică USGS.

Cutremur puternic a „măturat” Japonia! S-a produs în apropierea unui oraș de 70.000 de locuitori

Epicentrul cutremurului a fost localizat în strâmtoarea Bungo, care separă insulele japoneze Kyushu şi Shikoku, a anunţat Agenţia meteorologică niponă, care a precizat că, în ciuda intensităţii seismului, nu a fost emisă nicio alertă de tsunami.

Potrivit USGS, epicentrul a fost localizat la 17 km vest-sud-vest de Uwajima, un oraş cu circa 70.000 de locuitori din prefectura Ehime.

Seismul s-a petrecut la ora locală 23.14 (17.14, ora României).

Related posts

SUA au eliminat în Bagdad liderul unei miliții pro-Iran. 2.500 trupe în Irak, gata de război

econtext

Mesaj important pentru ucrainenii de pretutindeni. Zelenski a anunțat retragerea rușilor din Mrea Neagră

econtext

TOPUL primarilor, in functie de suprafetele de teren pe care le detin. Cat pamant au noii mosieri!

Asaftei Bogdan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix