19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Un celebru magazin se închide! Lasă în urmă o istorie de aproape 50 de ani

Un celebru magazin din Europa, cu îmbrăcăminte de damă, a dat faliment, lăsând în urma sa o istorie de circa 50 de ani pe piața europeană.

Madeleine Fashion a dat faliment

Madeleine Fashion (Germania), un magazin online cu îmbrăcăminte pentru femei, cu o istorie de 46 de ani pe piața europeană, a inițiat procedurile de insolvență.

Guvernul de la Berlin a suspendat parțial obligația de a depune declarația de insolvență în timpul pandemiei provocată de coronavirus pentru a preveni un val de falimente în Germania. Acest beneficiu și ajutorul de stat pe scară largă a menținut numărul falimentelor companiilor la un nivel scăzut în ultimii ani, în ciuda pandemiei provocată de coronavirus și a crizei energetice, însă din august 2022, numărul insolvențelor a crescut mult în Germania.

Madeleine Fashion a anunțat recent că a solicitat o procedură de reorganizare în auto-administrare la tribunalul districtual din Fürth. Daniela Angerer, directorul general al Madeleine Fashion, a explicat că inflația ridicată a dus la creșterea costurilor magazinului online și la reticența de a cumpăra din partea clienților săi.

„Criza actuală este un amestec exploziv pentru noi și pentru întreaga industrie a modei. Madeleine intenționează să se restructureze în cadrul procedurii de insolvență. Compania intenționează să își continue operațiunile. S-au asigurat bani pentru plata salariilor către angajați și comenzi pentru următoarele trei luni”, a explicat ea în cadrul unui interviu acordat pentru „Wirtschafts Woche”.

Despre Madeleine Fashion

Madeleine Fashion este specializat în modă și accesorii de înaltă calitate pentru femei, fiind prezent în opt țări europene, printre care Germania, Elveția, Franța, Austria, Olanda, Grecia, Belgia și Regatul Unit.

Pe lângă munca în echipă, flexibilitate și curiozitate, alte valori care stau la baza abordării sale de lucru sunt creativitatea, competența și atitudinea „pot face” – toate aceste principii caracterizează echipa sa. Ca să nu mai vorbim, desigur, de multă distracție și de o pasiune pentru modă. Zi de zi, angajații săi se concentrează pe satisfacerea așteptărilor clienților și pe asigurarea faptului că colecțiile MADELEINE continuă să își mențină nivelul actual de succes internațional.

Madeleine Fashion, în calitate de comerciant cu amănuntul multicanal de articole de modă de înaltă calitate, activează într-unul dintre cele mai complexe sectoare, are echipe de specialiști din toate domeniile de activitate care lucrează în mod constant în spatele scenei pentru a ne asigura că procesele sale se desfășoară fără probleme.

Related posts

Nouă fază dură a războiului din Ucraina. Rusia atacată cu arme din Vest de soldați antrenați de NATO

econtext

ROMANIA PREMIERILOR: Care a fost cel mai bun prim-ministru al Romaniei: Nastase, Tariceanu, Boc sau Ponta? VEZI la ce a fost fiecare campion, dar si codas

Asaftei Bogdan

CUM NE AMAGESC SONDAJELE! Vezi cat de mult s-au inselat sondajele in privinta referendumului

Asaftei Bogdan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix