10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, penalizare drastică la America Express! De ce au fost penalizate fetele de la Andre

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au avut parte de o surpriză neplăcută, după ce s-au distrat de minune în timpul unei probe de la America Express. Cele două cântărețe au stârnit critici din partea colegilor și s-au ales cu un moment de „pauză”, potrivit cancan.ro.

Nu este pentru prima dată când echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu este ținta clară a criticilor venite din partea colegilor lor. Fetele au arătat multă tărie de caracter, mai ales când au avut de înfruntat o probă ce s-a desfășurat la mare înălțime.

De ce au fost penalizate fetele de la Andre

Proba podului lung de sticlă, ce poate fi traversat în numai 5 minute de cei care nu se tem de înălțime sau în 30 de minute de către cei care au o astfel de fobie, a fost pe placul fetelor de la Andre. Concurentele au fost extrem de încântate în momentul în care au fost echipate și gata să treacă pe deasupra orașului în care se aflau.

Din păcate, distracția de moment le-a costat scump ce cele două concurente. Cele două Andre nu aveau voie să alerge pe toată lungimea podului, însă, încântate fiind de ceea ce se întâmplă în jurul lor, au ignorat acest aspect și au dat frâu liber spiritului de copil.

În momentul în care s-au întors în punctul din care plecaseră, cele două au aflat că au fost penalizate cu 5 minute, perioadă în care nu au voie să facă absolut nimic. Totuși, Andreea Antonescu a mărturisit că întreaga experiență a meritat „pedeapsa” pe care a primit-o.

„Am ajuns fericite și cu ouă cu tot, întregi. Avem 5 minute penalizare, dar jur că este prima dată când nu le regret. (…) Senzația a fost prea tare”, a spus Andreea Antonescu.

Related posts

Ucraina mulțumește României pentru cele „15 pachete de ajutoare militare”

econtext

Ce personaje exotice vor să obțină votul românilor la alegerile din 2024

econtext

Deputatul Sorin Moldovan a absolvit prestigiosul program de educație executivă de la Harvard

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More