28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Atentie, Garda Financiara! Topul salariilor cu care sunt platiti comisarii sefi de la Garda Financiara din toate judetele tarii

Probabil ca nu exista categorie de bugetari mai „ravasita” ca cea a comisarilor de la Garda Financiara. In ce sens ravasita?

In urmatorul sens: in ultimii ani au existat schimbari peste schimbari la varful acestei institutii in mai toate judetele tarii. Cu greu mai poti tine o evidenta a acestora. Asa se intampla cand lucrezi aproape de diverse tentatii!

Econtext a realizat o radiografie nationala a sefilor de la Garda Financiara, din sectiile Garzii Financiare din fiecare judet al tarii. Si am luat la puricat salariile acestora. Pe scurt, va prezentam topul comisarilor sefi de la Garda Financiara in functie de salariile cu care sunt platiti. In total, sunt 42 de comisari sefi (din 41 de judete plus Bucuresti). Este vorba despre salariul net.

Salarii

Dupa cum spuneam, tagma comisarilor de la Garda Financiara a suferit cele mai multe schimbari la varf in ultimii ani. Iar Econtext a intors pe toate partile tot sectorul bugetar.

Pe scurt, am publicat salariile primarilor, prefectilor, sefilor de consilii judetene, managerilor de spital, magistratilor, jandarmilor, etc.

Topul primarilor din Romania in functie de salariile cu care sunt platiti. Vezi cat castiga primarul din orasul tau!

Cat castiga prefectii Romaniei. Top national!

Lefurile sefilor de judet. Cu cat sunt platiti presedintii de consilii judetene

Topul salariilor incasate de managerii spitalelor din Romania. TOP 20! Vezi ce salarii au sefii spitalelor

Topul salariilor incasate de judecatorii din Romania. Vezi cat castiga cei mai puternici judecatori din tara noastra.TOP national!

Banii jandarmilor, la control! Topul salariilor incasate de sefii jandarmilor din toate judetele Romaniei

Comisarii sefi ai Garzii Financiare

Iar acum a venit randul altor bugetari: comisarii sefi de la sectiile judetene ale Garzii Financiare! In ultimii ani, multi comisari sefi au fost demisi, arestati sau au demisionat.

Econtext va arata ce salarii aveau sefii comsiariatelor Garzii Financiare in anul 2010, acestea fiind cele mai recente date. De atunci, in multe judete sunt alti sefi. De exemplu, Dragos Joita de la Dambovita a fost inlocuit de Bogdan Birta, Ion Pupazan din Dambovita a fost schimbat cu Gigi Trifoi. Dar nu sunt singurele modificari.

Dar sa trecem la partea financiara. Salariile comisarilor sefi variaza de la 3.446 lei si pana la 7.027 lei. Astfel, cel mai ridicat salariu il are comisarul sef al Garzii Financiare din Mures, care a avut venituri salariale aferente sumei de 7.027 lei pe luna.

Pe a doua pozitie se plaseaza Mihai Bordeanu, comisarul sef al Garzii Financiare din Bucuresti. Acesta castiga o suma ce corespunde unui salariu lunar de 5.975 de lei.

La nivel national, media salariala este de 4.714 lei.

 

Dar iata ce salarii au comisarii sefi de la Garda Financiara din toate judetele tarii:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://econtext.ro/dosar–2/analiza/atentie-garda-financiara-topul-salariilor-cu-care-sunt-platiti-comisarii-sefi-de-la-garda-financiara-din-toate-judetele-tarii.html

Related posts

Forțele aeriene americane se pregătesc pentru un potențial război cu rază lungă de acțiune cu China

econtext

„Pe bună dreptate, Putin nu este de acord”. Recep Erdogan a dezvăluit ce condiții are președintele Rusiei pentru Ucraina

econtext

Ce pot face ucrainenii cu avionul Mirage-5 din Franța. Are 6300 kg de arme, inclusiv rachetele SCALP

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix