6.4 C
București
27 martie 2023
econtext.ro
Recomandate ȘTIRI

Creșterea vârstei de pensionare, încă în impas! PSD se opune vehement!

PSD se opune creşterii vârstei de pensionare, iar discuţia pe această temă trebuie tranşată înainte de a da naştere şi la alte „îngrijorări” pentru români, a declarat, marţi, secretarul general al partidului, Paul Stănescu.

„Discuţia despre creşterea vârstei de pensionare trebuie tranşată înainte să mai dăm naştere, din cine ştie ce motive politice, şi la alte îngrijorări pentru români. PSD nu susţine o astfel de măsură. Nu vrem să punem o presiune şi mai mare pe salariaţi. Ba din contră, în loc să le generăm mai multe griji, vrem să luăm din povara fiscală de pe umerii lor, pentru că munca pe care o prestează trebuie răsplătită cum se cuvine. Acesta este într-adevăr un proiect bun pe care PSD l-a propus deja”, a afirmat Stănescu, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

El a adăugat că social-democraţii vor face eforturile necesare pentru a-i convinge şi pe partenerii de coaliţie de faptul că echitatea se susţine doar cu politici care sunt în favoarea salariaţilor.

„În acest moment, coaliţia de guvernare nu trebuie să se preocupe în vreun fel de creşterea vârstei de pensionare. Scopul nostru, şi aici PSD nu s-a abătut nicio clipă de la acest obiectiv, este să sprijinim şi să protejăm în continuare românii. Deci, trebuie să închidem astfel de teme false şi să ne concentrăm pe priorităţile legislative pe care le-am anunţat”, a transmis Paul Stănescu.

Related posts

Irinel Columbeanu, despre situația critică în care se află! „Regret că am fost prea credul”

Avramescu Radu

Vacanță mai scumpă la Roma! Prețurile au crescut considerabil în 2023!

Cazaban Emilia

Delia a arătat tot! „Legenda spune ca toti barbatii au dat zoom”

Popescu Dan Cristian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More