10.2 C
București
23 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Dan Negru, uluit de doi dintre concurenții de la Jocul Cuvintelor! Și-a luat țeapă!

A ”spart” programele cu ”Jocul cuvintelor”, de la Kanal D! Dar celebrul prezentator Dan Negru nu este mereu numai un zâmbet, precum apare pe sticlă. În culisele emisiunii se duc ”lupte” grele. Concurenții îi fac, uneori, viața amară celui poreclit Regele audiențelor. CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Dan Negru s-a ”scuturat” de Revelioanele-maraton, pe care le ducea de 22 de ani la Antena 1, și s-a lansat într-o altă provocare. A ales o nișă de cultură generală, odată ce a trecut, la începutul anului 2022, sub contract cu televiziunea Kanal D. Și ce avea să descopere? Că produce o emisiune fenomen! ”Jocul cuvintelor” a prins bine de tot la publicul telespectator, astfel că Dan Negru este lider de audiență.

 

Dan Negru, ”țepuit” la ”Jocul cuvintelor”!

Mii de oameni se înscriu la preselecție. Puțini ajung acolo, dar pentru cei care trec pragul studioului de filmări de la Kanal D este o adevărată experiență emoțională. Dincolo de tentația câștigului, concurenții interacționează, se panichează, sunt dezinvolți, își descoperă trăirile, au reacții neașteptate.

Dan Negru gestionează totul, chiar dacă e nevoit, de multe ori, să improvizeze. Culisele emisiunii Jocul cuvintelor ar avea multe de spus. CANCAN.RO a aflat câteva dintre picanterii. Astfel, Dan Negru s-a trezit, chiar în timpul emisiunii, că îi fug concurenții! Emoțiile i-au cuprins pe doi dintre ei și au cedat. ”Pur și simplu, au plecat! Degeaba a încercat Negru să-i convingă, se blocaseră, se rușinaseră, emoțiile erau cât casa… Ce mai, au părăsit oamenii studioul”, a dezvăluit o sursă de la Kanal D.

Emisiunea nu a rămas, însă, în pană. Asta pentru că, preventiv, în timpul filmărilor, ”Regele audiențelor” are la dispoziție nu mai puțin de cinci rezerve, care sunt pregătite să intre imediat în joc.

Dan Negru, asaltat de vedete pentru a participa la Jocul cuvintelor

Dan Negru alungă, însă, celebritățile din ”Jocul cuvintelor”. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că realizatorul este asaltat de vedete ale showbiz-ului, care-și doresc participarea în emisiunea lui.

”Nu vrea, el a gândit această emisiune pentru omul de rând, nu vedete, nu oameni cunoscuți. Pentru că oamenii se regăsesc în cei care participă”, a dezvăluit un apropiat al lui Dan Negru.

Related posts

Prigojin e tot în slujba lui Putin. Câștigă zeci de milioane de dolari din contracte guvernamentale

econtext

„Străzi deschise” în București. Programul weekendului 15-16 iulie

econtext

Schimbare importantă pentru românii din UK care au ajuns în Regatul Unit înainte de Brexit

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More