26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Dana Roba nu are parte de liniște. Cum ar ameninţa-o Daniel Balaciu de după gratii

Dana Roba a mărturisit că primește apeluri cu număr necunoscut în fiecare zi de miercuri, iar Daniel Balaciu se află în spatele acestora. Potrivit noilor dezvăluiri, ea crede că bărbatul cu care este încă căsătorită de șapte ani a înnebunit.

Dana Roba a dezvăluit că primește apeluri cu număr necunoscut, din pușcărie, în fiecare zi de miercuri. Potrivit informațiilor transmise de aceasta, totul a început de când Daniel Balaciu a intrat după gratii.

Dana Roba primește apeluri cu număr necunoscut în fiecare miercuri

„Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soția fratelui meu a sunat-o și pe ea cu număr necunoscut, i-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon.

La mine nu spune nimic, doar respiră și atât. Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14/15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în pușcărie. Eu cred că el a înnebunit puțin și a realizat ce mi-a făcut”, a declarat Dana Roba pentru Click.

Următoarea operație o are programată în octombrie – noiembrie
Aceasta a dezvăluit pentru sursa menționată că se simte foarte bine în ultima vreme. Dana Roba a spus și că următoarea operație o are programată în octombrie – noiembrie.

„Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec. Următoarea operație o am programată în octombrie – noiembrie. Vreau să îmi fac fruntea, care mă ajunge undeva la 2.000 de euro, plus nasul, că și el a fost foarte afectat.

Momentan nu am banii necesari pentru cele două intervenții. Plus că nu mi-am recuperat nici banii, aia 20.000 de euro, dar aștept. Încă nu a început nici procesul!”, a mai spus Dana Roba pentru sursa menționată.

O să existe o întâlnire între Dana Roba și Daniel Balaciu

De asemenea, Dana Roba a mai spus și că o să existe o întâlnire între ea și Daniel Balaciu în perioada următoare.

„O să urmeze în perioada următoare o înfățișare cu Daniel, dar nu o să fim doar noi doi, ci o să fie și avocatul lui și al meu. Totul o să fie în cabinetul procurorului.

Atunci când o să se întâmple asta, nu vreau să mă uit la el, ci vreau să mă întorc cu spatele să vorbim. Nu îmi doresc să îl privesc în ochi”, a conchis aceasta.

Related posts

Vladimir Putin renunță la prezidențiale?! Informație pentru toată Rusia

econtext

În Sectorul 2 vor fi amenajate 5 noi grădini urbane. Care sunt zonele?

econtext

Ucraina va bombarda Rusia cu obuze făcute în România. Cine face aceste acuzații extrem de grave?

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix