26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL PIAȚA MUNCII

HARTA SOMAJULUI: Cum a evoluat numarul de someri in ultimii 20 de ani. Radiografie judet cu judet

Exista un judet in tara noastra care face nota discordanta cu restul tarii, cel putin pe piata muncii. Peste tot, in toate zonele tarii exista aceeasi tendinta, mai putin in acest judet, care nu este nici cel mai sarac, dar nici cel mai bogat de pe teritoriul Romaniei.

Dar la ce ne referim mai exact? Ziarul Ring va prezinta o radiografie nationala a modului in care a evoluat somajul in ultimii douazeci de ani. Mai precis, din septembrie 2003 si pana in septembrie 2023, pe baza datelor primite de la birourile judetene ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Si am compilat datele din fiecare judet, pentru a vedea evolutia numarului de someri. Si surpriza: un judet a avut o tendinta total diferita fata de restul tarii.

Vezi statistica somajului pe fiecare judet aici.

Related posts

Reclamele la farmacii și supermarketuri sunt cele mai difuzate la radio și la TV!

Axinte Dan

Momente de cumpănă pentru Ramona Ilie, sexy prezentatoarea de la Antena 1! „E una să fraierești pe cineva, alta e să ai o înșelăciune coordonată”

Moise Lidia

Vezi ce a pățit fata lui Traian Băsescu în dosarul ‘Nana’! 7 ani a stat pe jar fiica fostului președinte

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix