16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Lucrările de modernizare pe Bulevardul Gheorghe Șincai avansează

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a informat că progresul lucrărilor de modernizare pe Bulevardul Gheorghe Șincai este evident. În prezent, se desfășoară activități de reabilitare a căilor de rulare și a refugiilor destinate tramvaielor.

Edilul Sectorului 4 a comunicat locuitorilor din București că procesul de modernizare desfășurat pe Bulevardul Gheorghe Șincai înregistrează avansuri semnificative. Daniel Băluță a menționat că în acest moment, echipele de lucrători sunt ocupate cu îmbunătățirea căilor de rulare și a zonelor de oprire destinate tramvaielor care tranzitează această zonă.

Sunt refăcute și modernizate, pentru a fi aduse la nivelul de exigență al anului 2023.

În decursul ultimelor 6 luni, administrația Primăriei Sectorului 4 a desfășurat o serie de activități, inclusiv:

  1. Revitalizarea zonelor verzi,
  2. Modernizarea infrastructurii de iluminat public,
  3. Reabilitarea trotuarelor care însoțesc arterele de circulație.

Deși progresul lucrărilor este considerat satisfăcător, primarul Daniel Băluță nu a furnizat o dată specifică pentru finalizarea acestora. Cu toate acestea, edilul a prezentat imagini de pe șantier pentru a oferi o imagine a evoluției proiectelor.

Inițierea lucrărilor pe Bulevardul Gheorghe Șincai, o arteră importantă din Sectorul 4 al Bucureștiului, a fost anunțată încă din luna iunie a anului trecut. La acea vreme, Daniel Băluță a declarat următoarele:

Porțiunea de pe ambele sensuri ale bulevardului Gheorghe Șincai, de la stația de metrou Timpuri Noi și până la intersecția bulevardelor Tineretului cu Dimitrie Cantemir va fi reconfigurată și pusă în acord cu noile tendințe în domeniul regenerării urbane, domeniu prioritar pentru Sectorul 4 al Municipiului București.

În anul 2022, primarul Sectorului 4 anunța că lucrările au ca obiective următoarele:

  1. Refacerea trotuarelor din acea zonă,
  2. Reamenajarea grădinilor în apropierea blocurilor,
  3. Extinderea spațiilor verzi disponibile.

Pe lângă aceste aspecte, edilul Sectorului 4 dezvăluia că, odată ce lucrările vor fi finalizate, se va adăuga un număr suplimentar de locuri de parcare în acea zonă.

Related posts

HARTA VERDE A ROMANIEI: Care sunt cele mai verzi judete ale tarii! Vezi ce judete nu au fost inca inghitite de betoane

Asaftei Bogdan

Reîncep lucrările la Cinematograful Favorit din Sectorul 6

econtext

Un deputat PSD cere demiterea șefului Statului Major al Apărării

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix