28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Plecati la mare? Iata cat costa cazarea in toate statiunile romanesti. Harta litoralului romanesc. Vezi cele mai scumpe/ieftine hoteluri

E vara, e soare, iar cea mai cautata destinatie este in acest moment litoralul romanesc! Statiunile de la Marea Neagra sunt pline, in ciuda inconvenientelor cu care ne-am obisnuit deja.

Un astfel de inconvenient il reprezinta preturile ridicate, in contradictie cu serviciile oferite. Dar, facand abstractie de aceasta nepotrivire, haideti sa vedem care sunt preturile percepute in acest moment in statiunile romanesti de la Marea Neagra.

Econtext va prezinta o analiza cu preturile la cazare in toate statiunile de pe litoralul romanesc. Am selectat mai multe hoteluri si pensiuni din fiecare statiune, de la care va prezentam preturile de cazare pe noapte pentru o camera cu doua paturi. Pe scurt, pentru doua persoane.

Si am avut in vedere atat hoteluri, cat si si pensiuni. In plus, am realizat si o medie a preturilor din fiecare statiune, atat pentru hoteluri, cat si pentru statiuni.

Sa mai spunem ca am introdus in lista noastra si orasul Constanta, deoarece si aici se cazeaza lumea care merge la mare.

Cele mai mari preturi

Iar prima concluzie este total neasteaptata: cele mai mari preturi le-am intalnit nu in Mamaia sau in Neptun, ci in alta statiune, care nu este in prim-planul litoralului romanesc.

Si, ca sa nu mai prelungim tensiunea, sa spunem ca este vorba despre Saturn! Da, pretul mediu al unei nopti de cazare pentru o camera de doua persoane este de 335 de lei in statiunea Saturn.

Mai scump decat in Mamaia, unde pretul mediu pe noapte pentru doua persoane este de 283 de lei. Mai mult, in Constanta am intalnit preturi mai mari decat in Mamaia.

Cele mai mici preturi

Dupa cum era de asteptat, cele mai mici preturi se regasesc in statiunile ‘neconventionale’. Adica, in Vama Veche si in 2 Mai. In 2 mai gasim cea mai ieftina cazare: 115 lei pe noapte.

In schimb, in Vama avem parte de o surpriza. Mai exact, o camera pentru doua persoane costa 166 de lei pe noapte, aproape de tarifele din Jupiter, Venus, Olimp. Ceea ce inseamna ca vremurile s-au schimbat si in Vama.

 

https://econtext.ro/dosar–2/analiza/plecati-la-mare-iata-cat-costa-cazarea-in-toate-statiunile-romanesti-harta-litoralului-romanesc-vezi-cele-mai-scumpeieftine-hoteluri.html

Related posts

Federația „Solidaritatea Sanitară” organizează astăzi, 8 iunie 2023, un miting în București

econtext

Când vine primăvara. Prognoza meteo până la sfârșitul lunii

econtext

Prognoza meteo, 9 noiembrie. Temperaturile scad brusc în toată țara, vine frigul

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix