28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

PROTECTIA MEDIULUI: Topul statelor europene dupa fondurile cheltuite pe cap de locuitor pentru protejarea mediului. VEZI cati bani cheltuiesc romanii

Protectia mediului nu pare o tema prea importanta pentru romani, desi sunt fonduri de miliarde de euro care asteapta sa fie cheltuite in acest scop.

Mediu

Autoritatile romane ar trebui sa puna la dispozitia companiilor si chiar si a persoanelor fizice toate informatiile referitoare la fondurile oferite pentru activitati ce tin de protectia mediului.

In lipsa acestor informatii si a transparentei din jurul lor, vom fi intotdeauna la coada Europei in privinta sumelor alocate pentru activitatile ecologice.

Econtext va arata cati bani cheltuiesc statele europene pentru protectia mediului. Si pentru o relevanta crescuta, vom arata si care sunt sumele raportate pe cap de locuitor.

Natura Romaniei

Publicatia Econtext nu este la prima analiza privind actiunile legate de protejarea mediului din Romania sau de dezastrele ecologice din tara noastra. Iata si alte analize de acest gen:

 

Natura Romaniei, in pericol! Mii de hectare din rezervatiile naturale dispar in fiecare an. Vezi care sunt cele mai afectate arii protejate

Furnalele ingroapa Romania! Tara noastra, printre cele mai poluate din Uniunea Europeana. Vezi ce aer respiri

Alarma, Romania ramane fara apa! 70.000 de hectare de apa au disparut in ultimii ani. Vezi ce judete se transforma in deserturi

 

Fonduri

Din cele 27 de state europene, nu exista date pentru Estonia, Grecia si Irlanda. Din cele 24 de state pentru care exista informatii, cei mai multi bani sunt cheltuiti pentru protectia mediului de catre Luxemburg.

Mai exact, Luxemburg cheltuieste 670 de euro pe cap de locuitor pentru protejarea mediului. Enorm! Cat doua salarii medii din Romania! Acesta suma este aferenta unui an.

Pe locul doi se plaseaza Olanda, tot cu o suma uriasa: 505 euro! Un alt stat vest-european se claseaza pe locul al treilea, dar la o distanta consistenta de pozitiile fruntase.

 

 

Dar IATA aici cati bani cheltuiesc anual toate statele europene pentru protectia mediului – vezi si sumele ridicole cheltuite de Romania:

 

 

https://econtext.ro/industrie/mediu/protectia-mediului-topul-statelor-europene-dupa-fondurile-cheltuite-pe-cap-de-locuitor-pentru-protejarea-mediului-vezi-cati-bani-cheltuiesc-romanii.html

Related posts

Rusia a avut un mare obiectiv: intrarea în NATO. Documente desecretizate de SUA

econtext

România, ținta propagandei lui Putin. Zaharova s-a trezit vorbind despre economie

econtext

Prădatorul nocturn. Cum folosesc ucrainenii tancurile Leopard

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix