19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
Recomandate ȘTIRI

Întâlnire de gradul 0! Din moment în moment va începe conferința de presă a liderului chinez, Xi Jinping și Vladimir Putin!

Din moment în moment vom afla decizia pe care o așteaptă o lume întreagă, după întâlnirea între liderul rus Vladimir Putin și omologul său chinez Xi Jinping. Conferința de presă a celor 2 este anunțată pentru ora 14:00, ora României.

Preşedintele chinez Xi Jinping a afişat marţi în Rusia, în a doua zi a vizitei sale de stat, ‘prioritatea’ pe care o acordă relaţiilor ‘strategice’ între Moscova şi Beijing, două ‘mari puteri’, declarând că l-a invitat pe omologul său rus Vladimir Putin să efectueze o vizită în China în cursul acestui an, semn al legăturilor ce unesc cele două ţări pe fondul tensiunilor cu Occidentul, relatează AFP şi EFE, citate de Agerpres.

Deplasarea sa la Moscova răspunde unei ‘logici istorice ‘ a spus Xi, căci ‘suntem cele mai mari puteri vecine şi parteneri strategici la toate nivelurile’, a adăugat acesata.

 

Related posts

Donald Trump se predă la închisoarea din Fulton. Și-a negociat la sânge condițiile de eliberare

econtext

Concediu la mare? Vezi cat costa cazarea la hoteluri si pensiuni in toate statiunile litoralului romanesc

Asaftei Bogdan

CIOCNIREA IMPERIILOR! Ce teme de campanie au aruncat in lupta USL si PDL la referendum. Vezi loviturile sangeroase aplicate de fiecare tabara

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More