15.3 C
București
6 iunie 2023
econtext.ro
Recomandate ȘTIRI

Întâlnire de gradul 0! Din moment în moment va începe conferința de presă a liderului chinez, Xi Jinping și Vladimir Putin!

Din moment în moment vom afla decizia pe care o așteaptă o lume întreagă, după întâlnirea între liderul rus Vladimir Putin și omologul său chinez Xi Jinping. Conferința de presă a celor 2 este anunțată pentru ora 14:00, ora României.

Preşedintele chinez Xi Jinping a afişat marţi în Rusia, în a doua zi a vizitei sale de stat, ‘prioritatea’ pe care o acordă relaţiilor ‘strategice’ între Moscova şi Beijing, două ‘mari puteri’, declarând că l-a invitat pe omologul său rus Vladimir Putin să efectueze o vizită în China în cursul acestui an, semn al legăturilor ce unesc cele două ţări pe fondul tensiunilor cu Occidentul, relatează AFP şi EFE, citate de Agerpres.

Deplasarea sa la Moscova răspunde unei ‘logici istorice ‘ a spus Xi, căci ‘suntem cele mai mari puteri vecine şi parteneri strategici la toate nivelurile’, a adăugat acesata.

 

Related posts

Prințul Harry, destăinuiri șocante în cartea sa! „Am plâns, dar nu credeam că mama este în sicriu”

Axinte Dan

Incredibil! Profesor de la Seminarul Teologic, dezmăț cu propriile eleve!

Vlad-Tătaru Andreea

Paula Seling, pentru prima dată cu fiica ei la TV! Artista a fost copleșită de emoții!

Popescu Dan Cristian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More