19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
PIAȚA MUNCII

Telekom România anunță dezastrul: se vor face CONCEDIERI în masă

Compania-mamă a Telekom România anunță dezastrul! Se vor face disponibilizări în masă, iar locurile de muncă a mii de oameni sunt în pericol, a scris bugetul.ro, care citează Ziarul Financiar.

T-Systems, divizia de servicii IT a gigantului Deutsche Telekom, va elimina 10.000 de locuri de muncă în trei ani în întreaga lume în efortul de a schimba cultura subsidiarei bolnave după un deceniu de pierderi, notează Reuters, conform sursei citate.

În aceste condiții, uniunea sindicală germană Verdi a promis că se va opune planurilor, dat fiind că aproximativ 6.000 dintre poziţiile vizate sunt în Germania.

Restructurări substanţiale sunt aşteptate de când Adel Al-Saleh a devenit şeful unităţii anul acesta. Reducerile de personal anunţate sunt mai mari decât s-a anticipat, a mai informat sursa citată.

Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, are afaceri anuale de aproximativ un miliard de euro, conform zf.ro.

Grupul Telekom România a anunțat în decembrie 2017 că toate operațiunile sale mobile, respectiv cele ale Germanos Telecom, Sunlight și Telemobil (fostul Zapp), au fuzionat într-o singură entitate – Telekom România Mobile Communications (n.a fostul Cosmote). Fuziunea s-a realizat pe 1 decembrie 2017, cu scopul de a conduce la o structură organizațională mai eficientă.

Telekom România Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinut de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom România Communications (30%) și acționari persoane fizice (0,00000126%).

Related posts

HARTA NOUA A ANGAJATILOR din Romania in 2012. Vezi in ce judete nu se vor face deloc angajari in acest an

Asaftei Bogdan

HARTA DISPERARII. Topul judetelor dupa numarul persoanelor care au fost concediate in cei trei ani de criza. Vezi cati angajati s-au vaporizat din judetul tau

Asaftei Bogdan

Răsturnare totală de situație în sistemul de pensii! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More