10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Vremea se răcește în următoarele zile. Estimările meterologilor pentru următoarele săptămâni

Vremea urmează să se răcească, în perioada următoare, în cea mai mare a regiunilor țării. Potrivit meteorologilor schimbările de temperatură se vor vedea, cu precădere, în zonele din vest și din sud-vest. Specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat prognoza pentru următoarele săptămâni.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Conform estimărilor transmise de meteorologi în perioada următoare temperaturile vor scădea brusc, cel puțin până la finalul acestei săptămâni.

Specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Prima parte a intervalului va fi caracterizată de o răcire bruscă a vremii, urmată de revenirea temperaturilor la valorile specifice acestei perioade, de vară.

Prognoza meteo pentru intervalul 12.06.2023 – 19.06.2023

Vremea se răcește în următoarele zile. Valorile termice vor fi mai coborâte, în săptămâna în curs, raportat la cele specifice pentru această perioadă. În cea mai mare parte a țării se va lăsa frigul, însă cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în regiunile vestice și în cele din sud-vest.

Meteorologii estimează că va ploua destul de mult în aceste zile. Cu excepția regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi deficitar, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sud-vest, în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19.06.2023 – 26.06.2023

În cea de-a doua săptămână a intervalului analizat, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Căldura va reveni în cea mai mare parte a teritoriului țării, așa cum arată starea vremii.

De asemenea, regimul pluviometric va fi excedentar, în cea mai mare parte a României. În special, însă, ploile se vor produce în regiunele de munte.

Prognoza pentru săptămâna 26.06.2023 – 03.07.2023

În ultima săptămână a acestei luni, temperatura medie a aerului se va menține la valori apropiate de cele normale pentru acest interval. Căldura se va face simțită în toate regiunile țării.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în sud-vest și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru perioada analizată.

Prognoza meteo pentru săptămâna 03.07.2023 – 10.07.2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Meteorlogii apreciază că regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent local.

Related posts

Leo de la Strehaia, în stare critică! E internat într-un spital din București!

Cazaban Emilia

Ne pasă de energie? Românii au consumat cu 28% mai puțin decât în 2022!

Vlad-Tătaru Andreea

Gabriela Firea, mesaj romantic din tufa de lavandă, după scandalul azilelor

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More