28.1 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

7 locuri de joacă din Sectorul 4 vor fi reparate și modernizate. Care sunt acestea?

Vineri, 4 august, autoritățile locale din Sectorul 4 au anunțat că 7 locuri de joacă vor fi închise temporar pentru a fi reparate și modernizate. În acest sens, Primăria Sectorului 4 le solicită părinților și copiilor să nu pătrundă în interiorul acestor locuri de joacă care au fost îngrădite pentru lucrările de reparații.

Șapte locuri de joacă din cele 250 administrate de Sectorul 4 vor fi închise temporar pentru reparații și modernizare!, transmite Primăria Sectorului 4 într-un comunicat.

În ultima perioadă, Primăria Sectorului 4 a Capitalei a efectuat verificări amănunțite la locurile de joacă aflate în administrarea lor, numărul total fiind de 250. Ca urmare a acestor verificări, s-a decis închiderea a 7 din aceste spații.

Decizia a fost luată întrucât aparatele de joacă din cele 7 locuri erau deteriorate din cauza vandalizării și nu mai puteau fi folosite în siguranță. În consecință, Primăria Sectorului 4 anunță că aceste locuri de joacă vor fi reparate și modernizate în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în condiții de siguranță, cât mai curând posibil.

Din acest motiv, Sectorul 4 al Municipiului București, prin S.C. TotulVerde. S.A., va repara și va moderniza toate cele șapte locuri de joacă, în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

În perioada următoare, toate cele 7 locuri de joacă vor fi supuse reparațiilor, iar fiecare dintre ele va fi îngrădit și semnalizat corespunzător. Aparatele deteriorate, cum ar fi leagănele, toboganele și balansoarele, vor fi înlocuite cu echipamente noi și funcționale.

Aceasta este lista celor 7 locuri de joacă vizate:

  1. Cricovul Dulce nr. 2-4;
  2. Secuilor nr. 15, bl. 20;
  3. Orășelul Copiilor – la Plajă;
  4. Orășelul Copiilor – la Roată;
  5. Lumea Copiilor – bila avion;
  6. Lumea Copiilor – Mega Park;
  7. Cercetătorilor nr. 10.

Related posts

Un general NATO avertizează: Rusia ar putea ataca cu rachete Europa

econtext

Libertatea presei în UE, în cădere liberă și riscă să se rupă. Mass-media din România, analizată pe larg (Raport Liberties)

econtext

Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix