0.9 C
București
11 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Alertă la metrou! Stație plină de fum!

Mai mulți călători au anunțat, miercuri dimineață, că se simte miros de fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. Reprezentanții Metrorex au precizat că se fac verificări în urma unui apel telefonic la 112, dar metrourile circulă normal, scrie Mediafax.
Angajații Metrorex și pompierii au verificat stația Constantin Brâncoveanu.
Stația Constantin Brâncoveanu a fost închisă la suprafață pentru verificări, conform procedurilor ISU, după care a fost deschisă.

UPDATE

ISUBIF anunță că alerta nu s-a confirmat

În urmă cu scurt timp am intervenit ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la stația de metrou Constantin Brâncoveanu. În urma verificărilor efectuate la fata locului împreună cu Metrorex s-a constatat ca situația de urgență nu se confirmă. În acest moment a fost reluata circulația în condiții normale.

Related posts

Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei: De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Ostilitatea guvernării psd-pnl față de mediul de afaceri provoacă consecințe grave pentru evoluția economiei românești

econtext

Greve și proteste în Franța după aplicarea reformei prensiilor de către președintele Macron!

Moise Lidia

În acest weekend, 30 iunie – 2 iulie, se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru de Stradă București

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More