30.8 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Carmen Grebenișan, despre relația cu soacra! Influencerița dezvăluie detalii picante și despre căsnicie!

Cum se înțelege Carmen Grebenișan cu soacra ei. Concurenta de la „Survivor România’ și partenerul ei, Alex Militaru, formează un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi au făcut cununia civilă în vara anului 2021, evenimentul având loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală. Nașii cuplulului au fost Alina Ceușan și soțul ei. Într-un interviu recent, creatoarea de conținut a vorbit despre modul în care evoluează căsnicia ei, dar și despre relația pe care o are cu socrii. Iată ce declarații a făcut aceasta, relatează viva.ro!

Carmen Grebenișan este una dintre concurentele de la „Survivor România’ 2023. Aceasta a renunțat la planurile de nuntă pentru a pleca în Republica Dominicană, susținând că își dorește să demonstreze că poate depăși orice obstacol. În plan personal, aceasta este căsătorită cu Alex Militaru, cei doi fiind într-o relație de mai bine de doi ani. Deși se cunoșteau de mai mulți ani, cei doi s-au interesectat de mai multe ori până să-și dea seama că sunt suflete pereche.

Cum se înțelege Carmen Grebenișan cu soacra ei. În urmă cu puțin timp, creatoarea de conținut mărturisea că îi vine greu să se adapteze cu rolul de soție, deși cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Când vine vorba despre întemeierea unei familii, influencerița a susținut că va mai dura câțiva ani până când va îmbrățișa rolul de mamă.

Cum se înțelege Carmen Grebenișan cu soacra ei

Concurenta de la Survivor România 2023 are o relație extrem de apropiată cu soacra ei, pe care nu uită să o răsfețe cu câte un cadou. Mai multe decât atât, ambele perechi de socri se înțeleg foarte bine, lucru care îi produce o mare bucurie lui Caremn Grebenișan.

„Locuiesc separat de la 18 ani, nu am mai stat cu părinții mei, sunt plecați din țară, locuiesc în Londra și părinții lui Alex sunt la Slatina și se înțeleg de zici că au fost prieteni de o viață, așa de bine se înțeleg ei între ei, noi cu ei, eu cu ai lui Alex, ai mei cu ai lui Alex, nici nu mă așteptam la așa ceva vreodată.

Doamne, mama mă sună și zice: Te rog, sună-ți soacra că așa ceva tu nu ai mai prins în viața ta, nu o să mai prinzi o femeie așa de bună, care te iubește așa de mult!’ Mama îmi zice să o sun pe soacra mea mai des, să mă ocup de ea, să îi cumpăr cadouri.

O surprind cu cadouri, cu haine nu cred că e cazul, pentru că nu e genul de om așa pe zona asta de fashion, dar cu cadouri micuțe îi place foarte mult’, a susținut creatoarea de conținut, potrivit unica.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Carmen Grebenișan a povestit o întâmplare cu socrii ei. După ce a postat o fotografie cu aceștia pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de zeci de mii de persoane, cei doi au fost recunoscuți într-un supermarket.

„A fost foarte interesant că după ce i-am postat eu o dată pe Instagram, ei au fost într-un magazin mare și i-a oprit cineva să le zică: Sunteți socrii lui Carmen!’. Și ei nu au înțeles ce se întâmplă, pentru că nu sunt obișnuiți deloc, mai ales că ei nu au niciun cont cu poze, nu au știut de unde i-a luat lumea și s-au speriat puțin’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„În acte am luat numele soțului’

După căsătorie, concurenta de la Survivor a ales să ia numele soțului ei, devenind astfel Carmen Militaru.

„În acte am luat numele soțului, în viața reală sunt tot Carmen Grebenișan pentru că până la urmă am creat un brand în jurul acestui nume. Și nici nu mă deranjează, sunt ok cu oricare din nume. În viața de zi cu zi sunt doamna Militaru, m-am obișnuit și îmi place’, a încheiat aceasta.

Related posts

România intră în Schengen, în martie, pe maritim și aerian. Cozile și controalele la graniță rămân

econtext

Mii de locuri de parcare au fost date în folosință anul acesta în Sectorul 6 al Capitalei

econtext

Marcel Ciolacu îi răspunde Mariei Zaharova: „Nu mai există limbă moldovenească. A fost o invenţie a Rusiei”

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix