30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Florin Salam, mitraliat cu vorbe dure de Alex Bodi! „Singura lui putere e să mă facă pe mine să scot bani din buzunar să-i dau”

Alex Bodi îl face praf pe Florin Salam, după acuzațiile manelistului în afacerea cu NFT-uri. Afaceristul nu a stat cu mâinile în sân și i-a dat imediat replica, conform ciao.ro.

Alex Bodi are o cu totul altă părere despre acest scandal cu Florin Salam. Afaceristul spune că l-a ajutat de nenumărate ori cu bani pe manelist.

Alex Bodi îl face praf pe Florin Salam

„El e un lăutar, un artist. Singura lui putere e să mă facă pe mine să scot bani din buzunar să-i dau. Dar eu nu am nevoie de putere, ce putere? Și asta că fac eu banii de pe spatele lui, păi oamenii se fac cu oameni cu bani. Eu nu știu dacă are el bani. Adică puterea lui, comparativ cu mine… că zice el că nu vrea să fie arogant.. păi nici eu nu vreau să fiu arogant, dar ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi ca să ajungă la un prag. Eu îl respect. Are o vârstă, dar nu știu unde e puterea lui. El e „rege” pentru oameni. Să nu uite că oamenii l-au ridicat. El e unde e datorită oamenilor”, a spus Alex Bodi.

„Câți bani a luat de la mine în ultimii ani…

„El mă știe, avem o grămadă de prieteni comuni. Îl știu de o grămadă de ani. L-am salvat din multe chestii. Nu știu cum are el în mintea lui să zică „ca să stai lângă Salam trebuie să ai putere, să bagi mâna în buzunar”. Păi când stăteai tu lângă mine tot timpul îți băgam mâna în buzunar. Numai de rușinea aia de câți bani a luat de la mine în zece ani nici nu trebuia să pomenească. Ok, am înțeles, dacă zicea Bodi și vorbeam cu el de la început poate mă băgam, dar nu să zică asta. Păi vrea să fiu arogant cu el? Dacă vrea asta, o să iasă în minus”, a continuat el.

Ce a spus Florin Salam despre Alex Bodi

Întrebat fiind de mai mulți admiratori cum stă treaba cu afacerea în care s-a băgat cu NFT-urile, solistul a ținut să facă unele precizări concrete. El a mărturisit că nu a știut de fapt în ce se bagă și că s-a retras din asta pentru că a primit sesizări de la fani.

„Să vă dau un răspuns, m-a înnebunit toată lumea cu o întrebare, sunt la prietenul meu aici. M-ați înnebunit cu întrebarea aia cu jocul ăla, cum se numește nevastă, nu mă pricep eu, cu NFT-ul. Eu am crezut că va fi un joc, de fapt, pentru fanii noștri, joc mai copilăresc. Nu am știut eu că este vorba de afaceri. Că dacă ar fi, mi-aș face singur, eu pe numele meu vreau să mă îmbogățesc eu. Și mai ales când intri într-o situație de genul, probabil trebuie să fie toată lumea bine.

Adică dacă voi îmi faceți mie un avantaj, trebuie și voi să aveți avantaj pe tema asta. Vă dau cuvântul meu că eu am crezut că e doar un joc, eu alerg mereu pe străzi, mintea mea e într-o mie e părți, nu am știut că în spatele meu e. Eu m-am retras din chestia asta cu NFT, probabil dacă vorbeam din prima cu Alex Bodi, probabil dacă și el se ținea de cuvânt, rămâneam și țineam și lumea la curent cu tot ce se întâmplă pe acolo. Așa, din punctul meu de vedere, eu m-am retras de acolo, vă anunț eu când e ceva, da?”, a început să povestească Florin Salam.

„Nu s-a ținut de cuvânt. Mi se pare măgărie să…”

“Că asta cu monezi și cu asta, încă nu sunt eu pregătit, Florin Salam! Eu dacă aș intra în ceva de genul, ar trebui ca toată lumea să câștige, aș fi corect! Oameni buni, încă o dată, dați share ca să se înțeleagă! Eu m-am retras din astea cu NFT, pentru că nu am știut că e tema asta, nici nu s-au ținut de cuvânt cei care m-au chemat să facem o treabă. Nu s-au ținut absolut deloc de cuvânt și asta este. Nu au avut putere să stea în preajma mea, acum, mă iertați, nu vreau să fiu nici fițos! Dacă stai de vorbă cu Florin Salam trebuie să bagi și mâna în buzunar. Eu înțeleg, mai bine spui din prima că vrei să te ajut și atunci te ajut!

Am ajutat toată viața! Dar când vrei să apari cu Florin Salam doar ca să apari lângă el, trebuie să afle lumea de la boss-ul. Deci eu m-am retras din NFT-ul ăsta, eu am crezut că e doar un joc de distracție al oamenilor, a fanilor, și de-odată văd că cineva vrea să se îmbogățească. Vă țin la curent cu tot ce se întâmplă! Mi se pare măgărie din punctul meu de vedere, nu am cum să vă dezamăgesc. Deja eu trebuie să vă mulțumesc că m-ați înțeles în perioada mea grea în care nu am mai cântat. Trebuie să vă spun ce e bine, ce nu e bine și ce se întâmplă! Vă iubesc!”, a ținut să precizeze Florin Salam în încheierea live-ului său.

Related posts

Rusia, plan de distrugere a podurilor feroviare prin care petrolul din România ajunge în Ucraina

econtext

O nouă zonă de recreere și odihnă va fi amenajată în Sectorul 2, la intersecția străzilor Mihai Bravu și Chiristigiilor

econtext

Ungurii atacă România! Acuzații fără precedent venite direct de la Budapesta

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix