20.4 C
București
24 martie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate ȘTIRI

Dan Negru, dur cu cei care nu sunt de acord cu introducerea religiei in materia de BAC! „Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii”

Omul de televiziune Dan Negru spune că introducerea religiei ca materie la Bacalaureat este un plus pentru elevi și asta pentru că orice cunoaștere aduce în viață un avantaj. Negru citează chiar și din Albert Einstein, care spunea la rândul său că știința fără religie e inutilă.
Propunerea ca religia să fie materie opțională la bacalaureat a stârnit iureș. Unii pro. Alții contra, atenționează Dan Negru, potrivit știripesurse.ro.

„Tuturor le-aș spune că orice spor de cunoaștere e un avantaj in viață ! Santa Maria delle Grazie unde se află „Cina cea de taină” a lui DaVinci sau „Capela Sixtină a lui Michelangelo sunt printre cele mai vizitate locuri din lume. Muzeele lumii sunt pline de religie.

Nu le tăiați copiilor aripile cunoașterii. Sa trăiești intr-o Europă creștină cu istorie și artă creștine și să nu știi nimic despre cultura religioasă , e o formă de prostie fudulă. Nu fiți proști,nu vă condamnați copiii la neștiință. Patimiile lui Iisus nu trebuie să-i sperie! Iisus nu ne cere sa murim ca EL, ne cere sa trăim ca el.

Celor din gașca „anti” le-aș aminti și vorba lui Einstein : „Ştiinţa fără religie este şchioapă, religia fără ştiinţă este oarbă”, scrie Dan Negru pe Facebook.

Related posts

România suferă pentru importurile făcute de Ucraina! Ministerul Agriculturii, țapul ispășitor!

Vlad-Tătaru Andreea

Emily Burghelea a născut și vorbește despre sarcină! „nici nu speram să vină pe lume așa repede”

admin

Cel mai mare mafiot din Italia, arestat! Era căutat de 30 ani!

Avramescu Radu

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More