20.1 C
București
14 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate ȘTIRI

Negocieri intense pentru intrarea in Schengen! Iohannis a ajuns in Bulgaria!

Klaus Iohannis a fost primit, miercuri, la Sofia de omologul său bulgar Rumen Radev. Vizita are loc în contextul negocierilor pentru aderarea la spațiul Schengen. România și Bulgaria îți fac strategia cu care să meargă la Bruxelles, potrivit realitatea.net.

„Vizita de azi este un moment cheie pentru relațiile bilaterale. Profundele mutații geostrategice de la granițele noastre ne impulsionează pentru o cooperare și mai strânsă.

România și Bulgaria au nevoie de mai multă conectivitate. Am abordat oboiectivul comun: aderarea la Schengen. România și Bulgaria sunt pregătite pentru aderare. Am dovedit-o prin acțiunile sale. Chiar dacă extinderea nu e legată de migrația ilegală, noi ne-am exprimat disponibilitatea entru colaborare pentru rezolvarea acestei probleme.

Am abordat și politica de extindere a UE: am reiterat sprijinul României în privinta extinderii spre Balcanii de Vest și partenerilor noștri estici.

Vreau să subliniez importanța susținerii UE a stabilității Republicii Moldova”, a spus Klaus Iohannis.

 

 

Related posts

Trei sferturi dintre palestinienii susțin terorismul Hamas. Sondaj șocant

econtext

Iohannis, mesaj la 33 de ani de la Revoluţie: „Sângele vărsat şi vieţile jertfite pentru libertate nu pot fi date uitării…”

Axinte Dan

Donald Trump compară administrația Joe Biden cu Gestapoul, acuzând instrumentarea politică a justiției

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix