6.9 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL AGROPORT Recomandate

Petre Daea e acuzat că nu a fost de partea fermierilor români la vizita de la Bruxelles!

Ministrul Petre Daea a reușit să bifeze o nouă umilință națională pentru agricultura românească. După ce le-a promis fermierilor nemulțumiți de subvențiile primite că va negocia la Bruxelles o majorare a sumelor, Daea n-a scos nicio vorbă despre această problemă în discuțiile cu oficialii europeni.

Petre Daea a obținut subvenții în valoare de doar zece milioane de euro pentru a despăgubi fermieri. Ministrul susține că a cerut insistent ca România să primească o sumă mai mare, dar afirmația sa este contrazisă chiar de Ministerul Agriculturii.

 

Instituția susține că Daea a vorbit la Bruxelles despre măsurile pentru pescuit, refacerea naturii sau despre albine.

La Consiliul European pe agricultură de pe 20 martie, România a primit una dintre cele mai mici sume, chiar și Bulgaria a obținut o subvenție mai mare decât țara noastră, de 16 milioane de euro.

 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a dat de înțeles că partidul ar putea renunța la susținerea pentru Daea, dar în anumite condiții.

Related posts

Plata la gaze în rate?! ANRE a făcut anunțul!

Avramescu Radu

Primarul Daniel Băluță a semnat miercuri, 26 iulie, un contract de finanțare pentru dotarea școlilor din Sectorul 4 cu echipamente digitale moderne și mobilier nou

econtext

„Costurile ascunse” ale reabilitarii termice. La ce sa se astepte locatarii din blocurile care intra in reabilitare

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More