10.3 C
București
18 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL AGROPORT Recomandate

Petre Daea e acuzat că nu a fost de partea fermierilor români la vizita de la Bruxelles!

Ministrul Petre Daea a reușit să bifeze o nouă umilință națională pentru agricultura românească. După ce le-a promis fermierilor nemulțumiți de subvențiile primite că va negocia la Bruxelles o majorare a sumelor, Daea n-a scos nicio vorbă despre această problemă în discuțiile cu oficialii europeni.

Petre Daea a obținut subvenții în valoare de doar zece milioane de euro pentru a despăgubi fermieri. Ministrul susține că a cerut insistent ca România să primească o sumă mai mare, dar afirmația sa este contrazisă chiar de Ministerul Agriculturii.

 

Instituția susține că Daea a vorbit la Bruxelles despre măsurile pentru pescuit, refacerea naturii sau despre albine.

La Consiliul European pe agricultură de pe 20 martie, România a primit una dintre cele mai mici sume, chiar și Bulgaria a obținut o subvenție mai mare decât țara noastră, de 16 milioane de euro.

 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a dat de înțeles că partidul ar putea renunța la susținerea pentru Daea, dar în anumite condiții.

Related posts

Cu cât cresc pensiile de la 1 ianuarie 2024? S-a aflat adevărul

econtext

Tatăl fetiței de 12 ani care a fost ucisă în București, după capturarea lui Marcel Șerbuc: „Copilul nu mi-l mai aduc înapoi. Să fie pedepsiți amândoi, și el, și mama”

econtext

„Canicula invizibilă”, alerta meteo care pune într-un pericol fără precedent speciile marine

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More