6.8 C
București
29 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Pique și noua iubită, fără scrupule pe net! Au făcut totul public!

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti. Fostul soț al Shakirei a publicat pe rețelele de socializare prima imagine în care apare alături de noua lui iubită, conform unica.ro.

Gerard Piqué, în vârstă de 35 de ani, a făcut publică relația cu Clara Chia Marti, la câteva luni de la anunțul despărțiri de Shakira, mama copiilor săi și partenera lui de viață de mai bine de 12 ani.

Gerard Piqué, prima imagine cu Clara Chia Marti pe rețelele de socializare

Gerard Piqué a arătat tuturor că relația lui cu Clara Chia Marti este cât se poate de serioasă. Fostul fotbalist al Barcelonei a publicat pe contul lui de Instagram prima imagine oficială alături de noua lui iubită, în vârstă de 23 de ani.

Fotografia cu Gerard Pique și Clara Chia Marti a strâns aproape 2,5 milioane de aprecieri, dar și numeroase mesaje pline de ironire la adresa celor doi.

„Nimeni nu o întrece pe Shakira”, „Frumoasă poză, a făcut-o Shakira?”, „Nu știam că ai o fiică”, „Ai avut o familie atât de frumoasă, o femeie frumoasă îndrăgostită, dar bărbații slabi de caracter nu sunt buni pentru femeile puternice și nu sunt buni pentru a avea grijă de o familie”, „Hahaha a trebuit să pună o fotografie ca să-i dea pace Clariței hehehehe”, au fost câteva dintre comentariile internauților, după ce fotbalistul Gerard Piqué a publicat imaginea cu Clara Chia Marti.

Scandalul dintre Gerard Piqué și Shakira

În iunie 2020, cântăreața columbiană Shakira a anunțat despărțirea de tatăl copiilor ei. Cei doi formau un cuplu din 2010 și au împreună doi băieți, Sasha și Milan. La scurtă vreme, fotbalistul a fost surprins alături de Clara Chia Marti, iar imaginile ar fi înfuriat-o pe cântăreață.

Shakira a lansat recent o melodie îi care îi atacă atât pe fostul iubit, cât și de Clara Chia, actuala lui parteneră. Cântecul a adunat pe canalul oficial de Youtube 86 de milioane de vizualizări în primele două zile de la lansare.

Related posts

România și Slovenia susțin Georgia pentru UE

econtext

Aragazele vor fi interzise! Ordinul venit direct de la UE

econtext

Zeci de spații comerciale aflate în Piața Valea Ialomiței și alte 3 piețe din Sectorul 6 vor fi scoase la licitație publică

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More