33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Weekendul acesta va avea loc evenimentul „Străzi deschise – București Promenadă Urbană”, în Sectorul 6 al Capitalei

În acest weekend, va avea loc pentru prima dată în Sectorul 6 al Capitalei evenimentul intitulat „Străzi deschise – București Promenadă Urbană”. Primăria Sectorului 6 a pregătit mai multe surprize pentru bucureșteni. Prin intermediul paginii de Facebook, au fost făcute publice informații referitoare la acest eveniment. Astfel, în perioada 8-9 iulie, traficul auto va fi întrerupt între Valea Ialomiței și Valea Argeșului.

Oprim traficul auto de sâmbătă până duminică, între Valea Ialomiței și Valea Argeșului, pentru două zile, cu noxe mai puține și muuultă distracție și voie bună, a comunicat PS6.

Primăria Sectorului 6 (PS6) a pregătit o serie de surprize pentru evenimentul „Străzi deschise – București Promenadă Urbană”. Printre acestea se numără prezența artiștilor stradali, food truck-uri și diverse jocuri pentru cei mici. Astfel, bucureștenii vor avea oportunitatea de a petrece timpul alături de cei dragi și, în același timp, se vor putea bucura de spectacolele pregătite special pentru eveniment. PS6 urmează să anunțe în curând programul complet al acestui eveniment, oferind detalii suplimentare cu privire la activitățile și orele desfășurării acestora.

Artiști stradali, jocuri pentru cei mici, food truck-uri vor ocupa carosabilul. Împreună cu noi toți!
Va fi o nouă ocazie să petrecem timp liber de calitate, acasă, în 6. Revenim cu programul complet! a transmis PS6 pe Facebook

Până în prezent, evenimentul „Străzi deschise” s-a desfășurat în patru sectoare ale Bucureștiului: Sectorul 1, 2, 4 și 5. Zeci de mii de bucureșteni au participat la fiecare ediție, parcurgând străzile orașului și bucurându-se de spectacole, mâncare și concerte.

Sectorul 1: În weekendul 1-2 iulie, evenimentul a avut loc pe Calea Victoriei și în cartierul Aviației. Participanții au avut parte de reprezentații artistice susținute de artiști din întreaga Europă, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de Stradă, B-FIT in the Street. La această primă ediție a evenimentului din acest an, desfășurată pe Calea Victoriei, au participat peste 30.000 de bucureșteni.

Sectorul 2: În weekendurile 10-11 iunie și 17-18 iunie, „Străzi deschise” a avut loc pe Aleea Circului din Sectorul 2. În prima săptămână, bucureștenii au avut parte de concerte, spectacole de teatru, dans, expoziții și chiar un show cu cai. În următorul weekend, participanții au fost întâmpinați cu teatru pentru copii, teatru de păpuși, spectacole-lectură, ateliere creative, numere de magie și circ, dans contemporan, concerte de muzică populară, muzică de promenadă și pop.

Sectorul 4: În weekendul 24-25 iunie, pe Strada Cuza Vodă din Sectorul 4, a avut loc evenimentul „Străzi deschise”. Bucureștenii au putut admira expoziții de pictură, artă decorativă, design vestimentar, decorații interioare și fotografie.

Sectorul 5: În ultimul weekend al lunii iulie, „Străzi deschise” a avut loc în Cartierul 13 Septembrie din Sectorul 5. Participanții au avut parte de spectacole, ateliere, activități sportive și multe altele.

De asemenea, în mini-vacanța de Rusalii, evenimentul s-a desfășurat și în Cartierul Rahova, atrăgând peste 90.000 de participanți.

Related posts

România face urgent un drum de la granița cu Ucraina la Constanța. De ce mobilizează 3000 muncitori?

econtext

A început demolarea mai multor garaje ridicate ilegal în Sectorul 1, anunțat Clotilde Armand

econtext

O firmă dubioasă din Moscova a cumpărat 24% din Strabag, care ridică baza NATO de la Kogălniceanu

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix