19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Dezvăluiri în premieră despre relația dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr! „aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”

Mariajul cu Ștefan Bănică nu a fost deloc lapte și miere pentru Andreea Marin. Vedeta a îndurat momente grele, fiind bătută de artist, umilită și jignită în fel și chip, lucruri pe care chiar ea a avut puterea să le recunoască, la un moment dat, conform click.ro.

Sabin Ivanof, unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului, a vorbit acum ceva timp despre umilințele pe care le îndura Andreea Marin, din partea lui Ștefan Bănică. Ori de câte ori nu-i convenea ceva, artistul se pare că sărea la bătaie și o lovea pe vedetă.

„Aș vrea să știe lumea cât de ipocrit este”

Sabin Ivanof a mărturisit că toată lumea știa câte ceva despre chinurile la care era supusă Andreea Marin, însă nimeni nu îndrăznea să spună absolut nimic. Acesta a punctat faptul că Andreea era agresată și verbal, dar și fizic, iar majoritatea episoadelor au avut loc la începutul mariajului cu Ștefan Bănică.

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a spus Sabin Ivanof.

Ivanof a mai povestit cum Andreea Marin plângea tot timpul și era mereu supărată, inclusiv în vacanțele pe care le petreceau împreună.

„Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, declara afaceristul, acum ceva timp, în spațiul public.

„Nu am vrut să mai ies cu el, era un idiot”
Ivanof a continuat seria dezvăluirilor, spunând că ultima vacanță pe care au petrecut-o împreună i-a pus capac și nu a mai avut plăcerea să mai petreacă timpul cu Ștefan Bănică Jr., ulterior.

Deși i-a făcut morală în repetate rânduri, Ivanof a spus că artistul nu s-a învățat minte niciodată și a continuat să aibă un comportament deplasat față de Andreea Marin, pe care o umilea și o bătea pe oriunde o prindea.

„Ultima noastră vacanţă împreună a fost prin 2010. Din 2011 nu am vrut să mai ies cu el, că era un idiot. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. El voia mereu să meargă cu 2-3 cupluri în vacanţă şi când ajungea acolo se purta cu nevastă-sa execrabil, pleca singur, dacă noi eram la plajă el era la mall, dacă noi eram la mall, el era la sală, deci singur – singur, pur şi simplu”, a mai punctat acesta.

Related posts

Marian Vanghelie încearcă să scape de pedeapsa de 11 ani de închisoare. Strategie disperată

econtext

Bărbatul căutat pentru uciderea fetiței de 12 ani găsită în lada unei canapele a fost prins în Olanda

econtext

Polițiștii locali i-au confiscat unui operator economic suma de 640.320 lei pentru ignorarea măsurii de suspendare a activității comerciale

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More