15.3 C
București
6 iunie 2023
econtext.ro
ACTUAL Coronavirus Recomandate

Focar de COVID în Baia Mare! O secție dintr-un spital a fost închisă complet!

Este focar de COVID la Spitalul Județean din Baia Mare. Secția de Cardiologie a fost închisă după ce 13 pacienți au fost confirmați pozitiv. Apariținătorii lansează acuzații grave că nu au fost înștiințați din ce cauză nu mai pot ajunge la pacienți, relatează realitatea.net.

Deși nu prezintă forme grave, pacienții nu mai pot fi vizitați de aparținători. Conducerea spitalului spune că a luat această decizie toocmai pentru a limita răspândirea virusului.

Aparținătorii sunt însă nemulțumiți de faptul că nu știu cum se simt rudele internate, nu le pot aduce alimente și spun că ne întoarcem la restricțiile din urmă cu doi ani.

Momentan, secția de Cardiologie rămâne în continuare închisă iar acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, până când numărul de infectări cu COVI-19 va scădea.

Related posts

Divorț cu tensiuni în showbiz pentru fosta „Prințului Cristea”! Vedeta s-a stabilit la New York de ceva vreme și pe plan profesional o duce perfect!

Popescu Dan Cristian

Incredibil! Profesor de la Seminarul Teologic, dezmăț cu propriile eleve!

Vlad-Tătaru Andreea

Cristina Ich a venit de urgență în țară! S-a întors din Italia pentru Piți Jr!

Moise Lidia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More