30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Teo Trandafir strânge cureaua! „Scumpirile nu iartă pe nimeni”

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive și apreciate prezentatoare de televiziune din România. Mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta Kanal D reușește să aducă oamenilor de acasă o doză de energie, prin emisiunile sale.

Teo Trandafir a stat de vorbă cu noi și ne-a dezvăluit câteva dintre secretele ei. Vedeta a mărturisit pentru UNICA.RO cum încearcă să facă față scumpirilor din ultima perioadă.

Ce afacere și-ar deschide Teo Trandafir

Pe lângă televiziune, Teo Trandafir a cochetat în trecut și cu politica. A renunțat însă, revenind la prima ei dragoste, televiziunea. Cu toate acestea nu ar spune nu, dacă ar fi să se apuce de o afacere.

Întrebată în ce domeniu i-ar plăcea să activeze, dacă ar fi să investească într-o afacere, Teo Trandafir a spus că ar deschide cu siguranță un magazin de pantofi. „Aș investi într-o afacere cu pantofi, pentru că întotdeauna oamenii vor avea nevoie de încălțăminte. Și nu este un secret că îmi și plac pantofii”, a spus Teo Trandafir pentru Unica.ro.

Cum a resimțit prezentatoarea creșterea prețurilor

Ca orice alt român, și Teo a simțit creșterea prețurilor din ultima perioadă. Fie că vorbim de alimente sau diverse produse, ori de facturi, vedeta Kanal D spune că a încercat să cheltuie mai cumpătat, astfel încât să facă economie.

Prezentatoarea spune că a rărit vizitele la mall, pentru a nu mai fi atrasă de lucrurile pe care le vede în vitrină și pentru care ar fi tentată să cheltuie bani inutil.

„Le-am resimțit ca toți oamenii din această țară și, sigur că da, am luat măsuri. Nu am mai mers prin mall-uri ca de obicei doar ca să arunc un ochi pentru ca apoi să ies cu sacoșile pline de acolo.

Nu mă mai duc decât când am nevoie de ceva, știu exact unde mă duc, punct ochit, punct lovit, cumpăr exact ce am nevoie și plec. Scumpirile nu iartă pe nimeni și cred că cei mai mulți dintre noi suntem atenți la cum ne gestionăm bugetul”, a completat Teo Trandafir, pentru UNICA.RO.

Cine este Teo Trandafir

Teodora Virginia Trandafir s-a născut pe 2 iunie 1968 în Pitești, județul Argeș. Teo a copilărit pe strada Trivale din Pitești până în clasa a doua, când s-a mutat cu părinții în București, la scurt timp s-au mutat în Brăila, unde a terminat Colegiul Național Nicolae Bălcescu din Brăila.

A urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă – engleză, iar apoi s-a angajat pentru prima dată ca vânzătoare de bilete la o agenție de turism. În 1990 Teo s-a căsătorit la Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, însă cei doi au divorțat pe cale amiabilă după șase ani. În 2004 Teo a adoptat o fetiță pe care a botezat-o Maia. În decembrie 2011 Teo l-a cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook pe Constantin Iosef (n. 29 august 1968), cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat numai șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi au anunțat că divorțează.

Related posts

Nicușor Dan a susținut duminică, 25 iunie, o conferință de presă, pe parcursul căreia a semnalat aspectele nocive ale proiectului de lege Codul Urbanismului

econtext

Măsuri luate pe perioada caniculei de Prefectura București. Ce se întâmplă cu serviciile publice

econtext

Vezi ce a pățit fata lui Traian Băsescu în dosarul ‘Nana’! 7 ani a stat pe jar fiica fostului președinte

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix